To måneder senere er det drama… «I Wanted to Be More Beautiful» (VIDEO)

Du har kanskje hørt om det, og den nåværende trenden på sosiale medier for vekttap er Ozembic, et stoff som vanligvis brukes til å behandle diabetes. Men dette stoffet anbefales ikke for personer som ikke lider av diabetes.


videoer

På TikTok forklarte en 41 år gammel kvinne at hun hadde tatt Ozempic. Hun sier at det har vært effektivt for vekttapet hennes, men advarer alle som kan bli fristet: «Det ødela bukspyttkjertelen min,» sier hun.

Administrert ved injeksjon har stoffet ført til imponerende vekttap hos noen mennesker. Men TikTok-brukeren advarer: han tilbrakte mer enn tre uker på sykehuset og følte den «verste smerten» i hele sitt liv etter å ha tatt dette populære stoffet. Amerikaneren beskrev opplevelsen sin på sitt sosiale nettverk: «Jeg har tatt Ozempic for vekttap i to måneder. Min siste injeksjon for den andre måneden starter fra den dagen jeg ble innlagt på sykehuset. Jeg dro til sykehuset i tre uker i strekk, forklarer han.

Hun fikk senere vite at medisinen hadde forårsaket pankreatitt. «Ja, jeg gikk ned i vekt, men jeg gikk ikke ned på grunn av Ozembic, jeg gikk sannsynligvis ned fordi jeg hadde pankreatitt,» sier hun.

@sweets553

#Ocempisk #Helse #Pankreatitt #Forbered deg på helvete # Ta vare på kroppen din #ADVARSEL #Vær forsiktig

♬ Original lyd – Sweets553

Amerikaneren forklarer at hun etter den første dosen led av oppkast og ikke spiste. Hun var ikke bekymret for bivirkningene av medisinene. «Jeg gikk ned i vekt og gikk ned 18 kg på fire uker, og jeg elsket det fordi jeg ønsket å gå ned i vekt for å se bra ut,» forklarer kvinnen på nytt.

Men symptomene ble uutholdelige. Så hun dro til legen. «Det ble bare verre. Jeg dro til legevakten og de testet meg og lipasenivået mitt var høyt, noe som viser pankreatitt,” forklarer amerikaneren.

Etter sin verste opplevelse, vil førtiåringen advare de som vil gjøre det samme: «Jeg sier ikke at du ikke skal ta det, hvis du har smerter, vennligst si det. Hvis du kaster opp, sjekk lipasen din nivå og se på kroppen din, fordi den drepte bukspyttkjertelen min, den drepte meg. ville ha drept,» advarer han. «Jeg vil advare deg om at dette kan skje, og selv om det er ett av 5000 tilfeller, er det den verste smerten og verste sykdommen jeg noen gang har hatt, så vær forsiktig, legger han til.

READ  Kreml sier at "virkeligheten" av Nord Stream-lekkasjer vil "overraske" europeere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *