To McLaren Mercedes SLR Stirling Moss auksjoneres samtidig!

To av de 75 prototypene som er bygget, vil bli auksjonert på Rétromobile-messen neste uke, 1.-5. februar. Med noen få kilometer vil startprisen på denne svært sjeldne Mercedes-McLaren SLR Stirling Moss ligge på mellom 3 og 4 millioner euro.

De skinner i sin sjeldenhet og bærer navnet til et motorsportikon. Så å ha to av dem lagt ut for salg samtidig er en begivenhet i seg selv. Sotheby’s og Artcurial vil allerede auksjonere to eksemplarer av Mercedes-Benz SLR Stirling Moss, oppkalt etter F1-føreren kalt « Den ukronede mesteren «, under Retromobile-utstillingen som finner sted i Paris, Porte de Versailles, fra 1. til 5. februar.

Den dukket opp i Detroit i 2009

Denne sportsbilen debuterte på Detroit Motor Show i 2009, og er i ånden til 300 SLR, den mest radikale og nyeste versjonen av Mercedes-McLaren SLR. Den feirer Stirling Moss og Dennis Jekinsons seier over Mille Miglia i 1955, et løp som varte i mer enn ti timer i Italia og som deretter ble utvidet til nesten 1600 kilometer.

mellom 3 og 4 millioner euro

En kopi av Sotheby’s, nesten ny (2010), ble registrert for første gang i Tyskland og har kun 150 kilometer på kilometertelleren. Det vil bli tilbudt online. annet ennartcurialogså i ny stand (2009), hvis beskrivelsen skal tros, har mindre enn 9000 km tilbakelagt og vil være i retromobil.

I det svarte og røde skinninteriøret vil fremtidige eiere glede seg over AMG-kompressormatet V8-motor i en av de mest brutale versjonene (650 hk). Alt du trenger å gjøre er å by neste uke med en startpris på rundt 3/4 millioner euro for begge eksemplarene.

Andre eksepsjonelle partier vil bli tilbudt 3. og 4. februar av auksjonshuset Artcurial (Bugatti, Porsche, Ferrari, etc.), hvorav 13 vil overstige én million euro.

READ  Elon Musk utfordrer senatoren til å foreslå at han vil selge flere Tesla-aksjer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *