To mot to: De skadde norske feltene reduserte lagene nedover

Vanligvis tar norske skøyteløpere lang tid på å få plass i landslagets fartslag for store arrangementer.

Henrik Rhea har gjort det siden starten på det sjette verdensmesterskapet.

Han ble med på det skadede norske laget til verdensmesterskapet åtte uker etter sitt første toppløp.

Rio Super-G, 25, fra Oslo og en av de to jordnære norske åpnerne, sammen med Kejriwal Johnsrut, som vant Down World-tittelen for to år siden.

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Sa Ria etter trening på fredag, en dag etter å ha blitt 17. i Super-G.

Historien for damelaget er ikke veldig annerledes, med lørdag starter med to utforspillere: Gazza Wykoff lyver og Raghunhild Movingel.

Herrelaget, kjent som The Attacking Vikings, kunne ha satt fem syklister ned søndag – fire vanlige plasser og en ekstra plass tjent med Johnsrots gull.

Men laget mistet sine største navn til verdens, og mistet Alexander Amot Gilde og Adrian Schmidt Segerstad på kneskader.

Gilde, den første samlede verdensmesteren fra Norge siden Standout Axel Lund Swindle vant to av sine titler i 2009, fikk en kneskade i en treningsulykke i Østerrike for en måned siden.

C ஜ zarstedt hadde to VM-etapper i desember, og slo Bormio på kne i 2020-finalen.

Teamet led ytterligere ulykke da to 20 år gamle syklister, som hadde kommet seg i storslalåmen denne sesongen, fikk kneskader på slutten av sesongen.

Lucas Braton og Atlee Lee McGrath, som vant verdensmesterskaps sesongåpningen i oktober, spiller på GS i Adelaide i begynnelsen av januar. De er spesialister i GS, men konkurrerer også i fartsracing.

Dette etterlater Rhea med en vanskelig oppgave å transformere på den store scenen.

READ  Hvorfor en kvinne har tatt ut trusa i fancy klær i nesten et år | UK News

“Det føles ikke slik for øyeblikket. Jeg er fremdeles på min side, Johnstroot,” sa han. “Selvfølgelig har jeg noen gode sko å fylle.”

Rheas beste resultat i sine seks verdensmesterskapsåpninger ble rangert som 16. i Classic Down på Kidspool for tre uker siden.

“Det er alltid press, du føler deg alltid nervøs, det er alltid en slags spenning som går inn i løpet,” sa han. “Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Jeg følte ikke et stort press, og jeg klarte fortsatt ikke å fikse det. ”

Selv om Rhea nå har sluttet seg, har han allerede den samme holdningen som var lagets varemerke.

Å gå på ski ned søndag er en utfordrende ny læreplan? Siden det var så mange første ting på forespørsel om avslag denne sesongen, skremmer det ham ikke.

“Jeg har aldri gått på Kidspool. Jeg dro aldri til Carmish. Fra min side er det omtrent det samme, ”sa Rhea. “Det er fortsatt den samme tankegangen. Det er en morsom utfordring.”

Likevel vendte han seg til råd fra Johnsroot, som visste en eller to ting om sår og verdener.

Han rev leddbåndene på Super-G i Scotting i 2013, og han gikk inn i verdenene i 2019 med to knuste bein i venstre arm, men likevel slo Swindle med gull.

“Skader er en del av spillet. Teamet vårt har blitt veldig hardt rammet. Dette er trist. Jeg savner både Alex og Adrian, ”sa Johnsrud. “Det er en annen følelse på laget.”

Løgn har absolutt gitt mening.

“Jeg var soloutøver i fjor, så nå er vi 100% over,” spurte han.

READ  Jain Review, Ingen spør: Blank R&B Blank

“Jeg synes vi har et godt team. Rockmoy og jeg prøver å hjelpe hverandre, så vi prøver å øke det.”

En to ganger OIympic sølvmedalje, Movingell rev sin høyre ACL to ganger på åtte måneder i 2019, og kom sakte tilbake fra “noen andre smaker”.

“Det vil ta tid,” sa Movingel. “Jeg ser ikke resultater nå, men jeg vet at hvis jeg fortsetter å gjøre det jeg gjør, vil resultatene komme.”

Som Swindle og Johns Road har vist gjennom årene, bør ikke Norge bekymre seg for mye for størrelsen på troppen sin.

“Vanligvis er det nok for Norge å ha en fyr,” sa Johnsroot stolt, “vi vinner uansett.”

___

Rapporten ble bidratt av AP-spillforfatter Andrew Tom.

___

Mer AP-ski: https://apnews.com/hub/skiing og https://twitter.com/AP_Sports

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *