Tog som ingen andre 1. september: Norge i kveld og Frankrike 5.

Tog av ingen annen kategori fra 1. september 2022 – To nye numre fra «Des trains comme les autres»-showet venter på deg denne torsdagskvelden Frankrike 5. Globetrotter Philip Gaugler tar deg med til Norge i to utgaver på rad. Den ene er dedikert til Nord-Norge og den andre til Fjord-Norge.


Reklame

Følg klokken 21:10 på FRANCE 5, deretter på en gratis replay av streaming på france.tv

Tog som ingen andre 1. september: Norge i kveld og Frankrike 5.
Frankrike 5


Reklame

Tog til ingen andre steder 1. september 2022

21.10 tog til ingen andre steder, Nord-Norge

En fascinerende reise tar ham til øya Spitsbergen, hvis jernbanehistorie hovedsakelig er knyttet til kulldrift.


Reklame

På denne tapte øya, 1200 kilometer fra Nordpolen, finner han verdens nordligste tog, møter en spøkelsesbybeboer, og møter deretter en pistolsvingende predikant for å beskytte seg mot bjørn. En ekstern masse.

Nord-Norge er fullt av majestetiske landskap. Philip tar toget til Lofotens majestetiske natur før han finner eieren av toget sittende på en bro som tar imot fiskere fra hele landet for å fange den vakreste laksen.

Philip Kogler vil teste evnen til å holde seg våken under en spennende tur, for i juni går solen aldri ned på disse breddegradene.

21:50 Tog til Nowhere Else, Fjord Norge

Norge, dets fjorder og dets øyer ved verdens ende… Vår globetrotter Philip Kögler drar ut for å oppdage fjordene og de glemte øyene. Her i stedet for båter og tog kan fisken holdes i saltlake i årevis… en godbit for nordmennene, men ikke nødvendigvis for Philip Kogler og de lokale måkene… Etter denne smakfulle og salte etappen går Philip i tog. Sør i landet fant han ut at barbiler alltid var et godt sted å møte nye mennesker. Tilbake i en fjord krysser Philip ved et uhell en morsom gutt… med sitt lange skjegg og hatt, og Olaf blir en viking i ham. Så han bestemte seg for å leve som en viking, omgitt av entusiaster fra alle samfunnslag.

READ  NTS sikrer 50% eierandel i Norwegian Royal Salmon, trekker ut Salmar -tilbudet

Tog uten like fra 1. september 2022, tilhenger

Om

Å oppdage et land på togene, reise med innbyggerne, bevege seg fremover gjennom landskap til rytmen til lokomotiver… Philippe Gaugler har en smittende lidenskap og en smak for reise, preget av møter. Gjennom sommeren deler han sine fascinerende turer i hjertet av et land, en kultur og dets historie, med vanlige tog.

«Trains Not Yet» spilles av i kveld fra 21:10 på France 5 eller senere på videostrømming France.TV


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *