Tokyo-OL og Paralympics-arrangører bekrefter forbud mot utenlandske fans Tokyo OL 2020

Utenlandske tilskuere får ikke delta på de omlagte OL og Paralympics i Tokyo i sommer. Kunngjøringen følger et møte i Den internasjonale olympiske komité, Den internasjonale paralympiske komiteen, Tokyo hovedstadsregjering, Tokyo 2020-organisasjonskomiteen og regjeringen. Japan På lørdag.

Dette resultatet er ikke uventet på grunn av den fortsatte usikkerheten midt i Govt-19-epidemien, som har forhindret internasjonal reise og utvikling av forskjellige koronavirusstammer. Det er lite sannsynlig at Japan vil være åpent for utenlandske turister om sommeren, og det føltes at det nå skulle gis en avklaring om saken.

Felles uttalelse fra de fem partene som var involvert i møtet lyder: “For tiden er situasjonen Covit-19 i Japan og mange andre land rundt om i verden fortsatt veldig utfordrende, og mange forskjellige belastninger har utviklet seg, mens internasjonale reiser er strengt forbudt over hele verden. Gitt den nåværende situasjonen i epidemien, er det lite sannsynlig at utlendinger garanteres innreise til Japan i sommer.

“For å avklare billettholderne bosatt i utlandet og hjelpe dem med å tilpasse reiseplanene på dette stadiet, har partene på japansk side bestemt seg for ikke å reise inn i Japan på det tidspunktet. De olympiske og paralympiske leker. Denne beslutningen vil ytterligere bidra til å sikre trygg og sikker sport for deltakere og den japanske offentligheten. “

De olympiske leker, Opprinnelig planlagt å finne sted i fjor, skal begynne 23. juli og avsluttes 8. august. Paralympics løper fra 24. august til 5. september. Billetter kjøpt i utlandet vil bli refundert gjennom de offisielle kanalene.

IOC-president Thomas Bach sa: “Vi deler skuffelsen fra alle interesserte OL-fans over hele verden, og selvfølgelig familiene og vennene til utøverne som planla å komme til lekene. Jeg er veldig lei meg for dette. Vi vet at dette er et stort offer for alle. Vi har sagt helt fra begynnelsen av denne epidemien at det vil kreve ofre. Men vi har også sagt at den første politikken er sikkerhet. Hver avgjørelse må først respektere sikkerhetspolitikken.

“Jeg vet at våre japanske allierte og venner ikke har nådd denne konklusjonen lett. Sammen med dem har IOCs topp prioritet vært å organisere et trygt OL og paralympiske spill for alle – av alle deltakerne, selvfølgelig, våre nådige verter, japanerne mennesker. Vi står skulder ved skulder med våre japanske partnere og venner for å gjøre 2020 til en stor suksess, uten forbehold. “

READ  Regjeringer advarer mot millioner i fare for sult uten nødhjelp | Global utvikling

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *