Tomb Raider kobler sammen tidslinjer i anime-videospill

I januar i fjor kunngjorde Netflix sitt neste eksklusive prosjekt, anime-formatserien inspirert av den populære videospillsagaen «Tomb Rider», som skal produseres av produksjonshuset Powerhouse Animation Studios, «Castlevania» og «Masters of the Universe: Exposure».

Kunngjøringen ble gjort i 1996, samme år som franchisen “Tomb Rider”-serien feiret sitt 25-årsjubileum med introduksjonen av sin første tittel, som introduserte oss for karakteren til Laura Croft etter at spillet kom ut på PC, PlayStation og Sega Saturn. Med totalt elleve titler i eie.

Du kan være interessert i: Ted Lasso: Sesong 3 begynner innspillingen i januar 2022

Etter å ha fått kontroll over Square Enix-serien, begynte utviklingsteamet hos Crystal Dynamics å gjenoppta Laura Crofts utseende mens Lara Croft forberedte seg på å bli den legendariske arkeologen vi kjenner. Haley Atwell skal stemme karakteren i Netflix-serien.

Gjennom eierens offisielle kabel på YouTube ga seriens forfatter og utøvende produsent, Tasha Huo, nye detaljer om utviklingen, som hun håper vil bli integrert med trilogien laget av Crystal Dynamics. Historie

Du kan være interessert i: Skaperen av “Primal” presenterer nyhetene om sin andre sesong

“Når Legendary og Netflixs Tomb Rider-animasjonsserie begynner å følge Lauras reise utover ‘Survivor-trilogien’ for fans som deg (meg) rundt om i verden, vil Tomb Rider gi noen første skritt for å integrere tidslinjer.”

Sammen med Netflix-animasjonsserien med noen ikoniske karakterer fra det originale videospillet Saga, er en oppfølger til 2018-filmen med Alicia Vicander under utvikling, skrevet og regissert av Misha Green.

45 sekunder er et nytt medium, ikke nøl med å dele artikkelen vår på sosiale nettverk for å gi oss en solid drivkraft. ⁇

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *