Tony Cascarino SLAMER Chelseas prestasjon mot ulvene i Thomas Toussains første kamp

‘Jeg hater hvert minutt!’: Tony Cascarino bagatelliserte Chelseas opptreden i kampen uavgjort med ulvene – og insisterer på at fansen vil BOO dem hvis de skal spille under ny sjef Thomas Toussaint.

  • Chelsea jobbet til en målløs remis med Wolves i Thomas Toussains første kamp
  • Tony Cascarino kritiserte onsdag Toussains oppstilling og Chelseas opptreden
  • Pundit sa at Chelsea spilte «uten noen intensjon» og aldri skremte tilskuerne

Tony Cascarino har baktalt Chelsea ved å si «no purpose» med ansvar for Thomas Toussains første kamp – og understreket at fansen hadde ropt til dem hvis de hadde sett kampen trekke mot ulvene.

Etter å ha blitt utnevnt til etterfølgeren til Frank Lampard, gikk ikke Touchel gjennom dørene til Chelsea da han ble presset inn i utgravningen for sitt første spill som sjef.

Etter vellykkede feilstavinger i PSG og Borussia Dortmund, etablerte tyskeren seg som en av Europas beste trenere, og prøvde å få Chelsea tilbake på sporet og løpe etter et dårlig løp i desember og januar. Tittelbilde.

Chelsea klarte ikke å bryte sammen da Wolves falt uavgjort uavgjort onsdag kveld

Chelseas målløse uavgjort med ulvene på Stamford Bridge onsdag kveld klarte ikke å utløse en umiddelbar endring i hertuginnes formue – og Doxport-ekspert Cascarino evaluerte ikke prestasjonen mot noen av de innsatte, til tross for at han var managerens første kamp.

– Jeg ble overrasket over kommentarene han ga før kampen startet, sa den tidligere Chelsea-stjernen til Doxport. ‘Dette er et av de vanskeligste valgene jeg må ta,’ sa han.

READ  Cortó el rojo malo y volvió a sonreír

«Så du ikke en viss mengde videoer før du trente ditt første spill?»

‘Se på de 10 siste kampene deres, og du vet nøyaktig hva deres beste lag er! Jeg syntes kommentaren var veldig merkelig.

Chelseas opptreden i Thomas Toussaint ble nådeløst valgt av Tony Cascarino

Chelseas opptreden i Thomas Toussaint ble nådeløst valgt av Tony Cascarino

«Og ytelse? Jeg hatet hvert minutt!

Spesielt første omgang. Da Chelsea begynte å bevege seg, kunne jeg ha gått og satt boksen og laget en kopp te.

«Jeg drakk sannsynligvis te og begynte å drikke den så snart de kom i 18-yardboksen.»

Cascarino la til: «Jeg har sett mye nederlandsk fotball, og en av mine største kritikker av det er at alle spiller på samme måte – besittelsesbasert uten noe formål.

‘Du har fått et lignende scenario med Frankrike de siste 10 årene hvor lag spiller på denne måten; Når du dominerer ballen, vil du aldri miste eiendeler, men aldri skremme deg selv.

Doxport-eksperten kalte Chelseas scene

Toxford-ekspert kritiserer Toussains startoppstilling som å «hate» Chelsea-scenen

‘Jeg hatet det jeg så i første omgang, fordi besittelsesbasert fotball i Premier League gir deg forskjellige problemer når du følger den stilen.

‘The Wolves ga ingenting, de hadde to strålende sjanser, men de ga ingenting i spillet. Jeg liker det ikke.

«Jeg kan ta helt feil her, men hvis måten Chelsea spiller på er Stamford Bridge … hvis det er noen fans der ute, vil de rope!»

Tuchel har mer tid til å etablere noen av ideene til neste kamp, ​​og vil få sjansen Chelsea hevder sin første seier som sjef når de er vert for Burnley søndag ettermiddag.

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *