Tony Mowbray skisserer Rovers «planer for overføringsfristens dag

Tony Mowbray sa at Rovers ønsker å gjøre forretninger før klokka 23 mandag kveld og bekrefte at klubben vil bringe venstrebacken.

Rovers prøver å få Greve Alexandra til venstre med Harry Pickering, og til tross for at 22 år gamle Maubray nekter å vise interesse, går symptomene mot en positiv slutt.

Andre steder vil Rovers prøve å legge sitt siste låneplass til sentralforsvaret, etter å ha lagt Jared Brandwhite til lånet fra Everton.

Unggutten så solid ut med Dorrock Lenihan i sine tre starter, der Rovers har syv poeng, men Maubrey er forsiktig med å ikke være for kort med Daniel Ayala, Derrick Williams og Scott Warden.

Mowbray sa før fristen: ”Vi prøver å gjøre avtaler og prøver å gjøre det over telefon.

“Vi er i samtaler, vi prøver å gjøre ting, men vi vil ikke engasjere oss i innløsningspenger.

«Jeg sa tidligere at vi ville gå vekk fra kontrakter. Men hvis Brantwhite kommer inn med en skade rett før pause, hvem spiller da på midtbanen?»

“Kanskje vi trenger en ny sentral halvdel.

“Det virker som om dere alle vet mer enn jeg om å prøve å signere til venstre, for på dette tidspunktet har vi et lån tilbake og utenfor kontrakten. Jeg prøver å fylle noen hull i dette laget og gå videre for å hjelpe til med å ta oss dit vi vil.

“Hvis vi kan gjøre det, flott.

«Alt jeg vet er at hvis det er et nytt lån, er det fem lån som vil forsvinne på slutten av sesongen. Vi har fem hull å fylle.»

READ  Aserbajdsjan Grand Prix 2022 TV-program

Brandwaite gikk rett inn i laget og er sterk med Lenihan da midthalvdelen ble forstyrret.

Med 20 kamper igjen, vet Maubrek at han trenger å legge til det området til Ayala kommer tilbake neste måned, men han vet at det ikke vil være lett.

Han la til: ”Det er veldig vanskelig, for hvis de går uten gjeld, er det første de vil vite at de skal spille? For hvis de ikke gjør det, betaler de store bøter, og hvis de ikke spiller, vil de ha dobbelt så mye penger.

«Du har et sentralt halvpartnerskap, det har noen rene ark, så denne sentrale halvdelen du har prøvd å tenke, tenker» Jeg sitter på benken i Premier League, spiller ikke, jeg skal spille Blackburn deretter».

«Vi har syv kamper i februar, og disse guttene kan ikke spille hver kamp, ​​så du får en sjanse, og hvis du gjør det bra, vil du være på laget,» sier jeg.

«Men de kan bli der de er og sitte på benken. Det er så vanskelig fordi jeg ikke skal fortelle dem at de kommer og spiller, og da handler det ikke om hvordan jeg jobber.

«Ellers vil de føle at jeg har slått dem ned.

“Jeg forteller dem at de kommer for å konkurrere om å spille, og hvis de får en sjanse, vil de være på laget hvis de gjør det bra.

“Det er ikke lett å få noen som kan påvirke laget ditt, fordi de som kreditorer alle vil komme og spille på laget ditt.

«Derfor ba jeg eierne om å kjøpe spillere vi tror kan føre klubben fremover. De er ikke klare ennå, men om to år vil de være verdt millioner, og vi får dem for en million dollar.»

READ  Det vil ikke være noen konsekvent fordel for lagene i 2022

«Så er han din. Han har en fireårskontrakt. Han kan se på meg og gråte hvis han ikke spiller, men han er spilleren vår, han kan spille under 23 år, vi kan gi ham spilletid, han kommer på jobb.

”Mot lånespilleren som kom tilbake til klubben sin, spør han hva han ikke spilte, han spilte ikke, alle blir skuffet.

«Men jeg prøver å hjelpe klubben.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *