TOP 5 mest forventede filmer og serier for november

Serie

November går allerede mot slutten, med deltagelse av nye Netflix-filmer og -serier. Blant de mest etterlengtede neglene denne måneden? Clair-Obscur Men Tiger Kings andre sesong!

1. De er vanskelige å falle

Banen? Den ulovlige Nat Love er fast bestemt på å ta hevn og rir på hesten sin sammen med gjengen sin av Rufus Buck, en brutal gjengleder som rømmer fra fengselet for å gjøre opp poengsummen.

Tilgjengelig på Netflix fra 3. november.

2. Zyroscro

Banen? I New York på 1920-tallet finner en svart kvinne livet snudd på hodet når hun gjenforenes med en tidligere barndomsvenninne som nå ser hvit ut.

Tilgjengelig på Netflix fra 10. november

3. Rødt varsel

Banen? Når Interpol utløser et rødt varsel – rettet mot å jakte på verdens mest ettersøkte kriminelle – ringer FBI sin toppkommentator, John Hartley. Han reiser rundt på planeten til han en dag finner seg selv involvert i et fantastisk tyveri, og blir tvunget til å slå seg sammen med Nolan Booth, verdens største kunsttyv.

Tilgjengelig på Netflix fra 12. november.

4. Sesong 2 i Kingdom of Wild Animals

Banen? «Vi har bare skrapet på overflaten … Den globale hiten Tiger King kommer tilbake til Netflix 17. november 2021 for mer galskap og uorden», erter Netflix oss.

Tilgjengelig på Netflix fra 17. november,

5. Prinsesse av Chicago3

Banen? Når en juleskatt blir stjålet, vender dronning Margaret og prinsesse Stacey tilbake til sitt modige utseende og hennes vakreste eks Fiona for å få hjelp.

Tilgjengelig på Netflix fra 18. november.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *