Topp 5 filmer av regissør Selvaraghavan

Regissør Selvaragavans topp 5 filmer

Selvakaran er en regissør som bare har laget noen få filmer i sin tiår lange filmkarriere. Men med noen av kultfilmene hans nådde han et stadium der han feiret verkene sine. Bare noen få regissører har en egen fanbase for dem, og Selva er definitivt en av dem.

Filmene hans anses å ha blitt gitt ut før deres tid, eller er unike for en bestemt type filmentusiast.

Han klarte aldri å undersøke forskjellige skuespillere og forskjellige manus gjennom hele filmreisen. Noen av disse filmene ble veldig feiret av fansen hans, så la oss se på noen av disse filmene.

Kaadhal Kondein

Selvaraghavan, kadhal kondine
Kaadhal Kondein Selvaragavan er offisielt utnevnt til regissør for den tamilske filmindustrien. Filmen fikk strålende kritikker fra filmregissører, og Selva ble nominert til beste regissør ved Filmfare Awards det året. Filmen ble inspirert av en amerikansk psykologisk thriller Frykt Omdesignet i 2004 i Telugu, 2009 i Kannada og 2010 på bengali.

7G Rainbow Colony

Selvaragavan, 7G-Rainbow-Colony
Filmen ble utgitt i 2004 og er fortsatt en favorittromanse blant noen tamilske kinopublikum. Filmen dreier seg om en gutt fra en middelklassefamilie og hvordan livet hans endrer seg etter hvert. Filmen mot klimaks er fortsatt innebygd i våre sinn. Yuvans musikk var en stor styrke for filmen. Dette er uten tvil en av de beste romantiske filmene noensinne laget av Selvaragavan.

Pudhupettai

Selvaraghavan, pudhupettai
Pudhupettai Betraktet som et mesterverk for både Selvaragavan og Dhanush. Selvaragavan nådde tilbedelsestilstanden med denne blodige gangsterhistorien. Ikke rart fans fortsatt krever en oppfølger til denne filmen for både Dhanush og Selvaragavan. Selv nå holder noen teatre spesielle visninger av filmen, og fans strømmer til teatrene for å se filmen.

READ  Min sannhet som regjeringskorrespondent

Én av tusen

Selvaraghavan, ayirathiloruvan
Det var en film av Selva som skulle utgis før sin tid. Det er en fantasy-eventyrfilm hvor mange mysterier finner sted gjennom hovedpersonens reise på jakt etter forfedrene. Mye grafikk og arbeidskraft ble lagt ned i produksjonen av denne filmen, men ikke mye ble feiret på utgivelsestidspunktet. Mange år senere begynte fansen å feire filmen, som nylig hadde en spesiell visning på et teater i Chennai.

Mayakkam Enna

    Selvaraghavan filmer, mayakkam-enna,

Denne filmen er fortsatt elsket av publikum. Filmen med Dhanush i hovedrollen fikk også strålende anmeldelser fra bransjen. Filmen dreier seg om livene til Karthik (Dhanush) og Yamini (Richa Gangopadhyay) som står ved hverandre i alle forskjellige situasjoner. Filmen portretterte henne som en av de beste kvinnelige hovedpersonene i tamilsk kino. Richa vant beste skuespillerinne for denne filmen på Norsk filmfestival. Selvarajavan viste Karthik (Dhanush) elegant interesse for fotografering i filmen, og GV Prakash gjorde filmen veldig spesiell og minneverdig med musikken sin.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *