Tottenham Hotspur: Tiltalte Getson Fernandez og Newcastle-forsvarer Diandre Yatlin identifisert | Fotballnyheter

Galatasaray har signert Getson Fernandez på en seks måneders låneavtale etter suspensjonen av Benfica-midtbanespilleren Tottenham.

Midtbanespilleren kom til Spurs på en 18 måneders låneavtale i januar i fjor . Med muligheten til å kjøpe for 42,76m (m 50m), men han startet aldri en Premier League-kamp for klubben.

Fernandez har returnert et positivt Kovit-19-resultat, med rapporter i Tyrkia om at han reiste i ambulanse av denne grunn.

Sky Sports News Fernandezs moderklubb Benfica kunngjorde tidligere i januar at de var interessert i å redusere midtstoppers gjeld i Nord-London.

Han har gjort to opptredener så langt denne sesongen, en i fjerde rundeseier i Karabagh Cup mot Chelsea i september i fjor og en i FA Cup 5-0 i tredje runde med 5-0-seier over Marine tidligere denne måneden.

Midtbanespilleren kjempet om spilletid midt i tøff konkurranse om plassene på Jose Mourinhos midtbane, med Tangu Nomble, Pierre-Emile Hodgeberg, Harry Wings og Giovanni Lo Celso til fordel for valg.

Galatasaray har også signert Newcastle-forsvarer Diandre Yatlin på en fast kontrakt.

United States International reiste til Tyrkia i løpet av helgen for medisinsk behandling ettersom kontrakten på St. James «Park var i ferd med å utløpe.

Mourinho Spurt om Getson i januar, Sier Sky Sports: «Situasjonen er trist fordi han ikke er på Europa League-listen.

Danny Rose blir ikke med på Dropsonsboro på Deadline Day og vil sitte i Tottenham resten av sesongen.

Følg overføringsfristen på Sky Sports

Vinteroverføringsvinduet vil være stengt mandag 1. februar kl. 23.00 Sky Sports Klubber vil gi deg alle skuespillene som fresing for å få de siste delene av virksomheten.

Gå til Sky Sports News – Kanal 409 – For heldagsnyheter, tilbakemeldinger og analyser fra studiogjestene Harry Redkop, Fabrizio Romano, Liane Sanderson, David James, Darren Bent, Paul Merson og Alan Smith.

READ  Belgia-spilleren Stef de Grief har blitt irettesatt etter en russisk klage for å ha på seg et armbånd i den ukrainske fargen.

Vår Overføringssenter Bloggen vil gi deg den siste utviklingen i hele ligaen fra klokka 06.00.

Bli med fra 7-10 til 13 og 20:00 Sky Sports nettsted og applikasjon, I tillegg til på Facebook og Twitter Ky Skysports News Og av Sky Sports News YouTube Kanal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *