Tottenham Hotspur: Tiltalte Getson Fernandez og Newcastle-forsvarer Diandre Yatlin identifisert | Fotballnyheter

Galatasaray har signert Getson Fernandez på en seks måneders låneavtale etter suspensjonen av Benfica-midtbanespilleren Tottenham.

Midtbanespilleren kom til Spurs på en 18 måneders låneavtale i januar i fjor . Med muligheten til å kjøpe for 42,76m (m 50m), men han startet aldri en Premier League-kamp for klubben.

Fernandez har returnert et positivt Kovit-19-resultat, med rapporter i Tyrkia om at han reiste i ambulanse av denne grunn.

Sky Sports News Fernandezs moderklubb Benfica kunngjorde tidligere i januar at de var interessert i å redusere midtstoppers gjeld i Nord-London.

Han har gjort to opptredener så langt denne sesongen, en i fjerde rundeseier i Karabagh Cup mot Chelsea i september i fjor og en i FA Cup 5-0 i tredje runde med 5-0-seier over Marine tidligere denne måneden.

Midtbanespilleren kjempet om spilletid midt i tøff konkurranse om plassene på Jose Mourinhos midtbane, med Tangu Nomble, Pierre-Emile Hodgeberg, Harry Wings og Giovanni Lo Celso til fordel for valg.

Galatasaray har også signert Newcastle-forsvarer Diandre Yatlin på en fast kontrakt.

United States International reiste til Tyrkia i løpet av helgen for medisinsk behandling ettersom kontrakten på St. James «Park var i ferd med å utløpe.

Mourinho Spurt om Getson i januar, Sier Sky Sports: «Situasjonen er trist fordi han ikke er på Europa League-listen.

Danny Rose blir ikke med på Dropsonsboro på Deadline Day og vil sitte i Tottenham resten av sesongen.

Følg overføringsfristen på Sky Sports

Vinteroverføringsvinduet vil være stengt mandag 1. februar kl. 23.00 Sky Sports Klubber vil gi deg alle skuespillene som fresing for å få de siste delene av virksomheten.

Gå til Sky Sports News – Kanal 409 – For heldagsnyheter, tilbakemeldinger og analyser fra studiogjestene Harry Redkop, Fabrizio Romano, Liane Sanderson, David James, Darren Bent, Paul Merson og Alan Smith.

READ  Manchester City overgår Leipzig med fem ganger Haaland, topplassering mot Inter Porto

Vår Overføringssenter Bloggen vil gi deg den siste utviklingen i hele ligaen fra klokka 06.00.

Bli med fra 7-10 til 13 og 20:00 Sky Sports nettsted og applikasjon, I tillegg til på Facebook og Twitter Ky Skysports News Og av Sky Sports News YouTube Kanal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *