Tottenham-keeper Danny Inks ønsker å flytte fra Southampton

I følge en rapport Telegraf, Southampton-spiss Danny Ings ønsker å forlate klubben denne uken blant Spurs-interesse.

Tottenham sies å være interessert i å signere sin nåværende kontrakt for de resterende 18 månedene. Dette er imidlertid nylig Rapportere Ved å øke ambisjonen til Jose Mourinho, vil blekkene gå til en Champions League-rivalisering.

(Foto av Robin Jones / Getty Images)

Den tidligere Burnley-spissen har trivdes under Ralph Hassanhattle siden han var instrumental for Southampton denne sesongen. Etter å ha truffet 25 mål forrige sesong, har Inks scoret syv Premier League-mål på 14 i år.

Men den formen førte til nysgjerrighet om at etter tidligere kamp i Liverpool, ser det ut til at blekk vil ha en annen pop på det store tidspunktet.

Southampton v West Ham United - Premier League

(Foto av Robin Jones / Getty Images)

De hellige er motvillige til å miste Ings, men det sies at de vil miste ham i 2022. I så fall kan Spurs presse Hassan Hutley til et salg som ligner på hva de gjorde med Pierre-Emile Hodgeberg i løpet av sommeren.

DPR Vision: Ings og Kane har en skummel forbindelse, og Spurs-mannen vurderer ham

Å hente inn noen som partner eller få Harry Kane tilbake vil alltid være Spurs vanskeligste oppgave, men Ings vil definitivt passe inn i regningen hvis han vil være litt mer tålmodig.

Til og med en fan av Kane Ings. Tilbake i 2015, England kaptein Som beskrevet ‘En flott spiller’ og ‘den beste muligheten for engelsk fotball’.

Ideen om at de skal gå sammen i Nord-London er en som vil utløse munnen til Spurs-fansen. Blekk er 50 Nå mål i Premier League, I stedet for å bevise sin nedstigning på dette nivået.

READ  Før han møtte Frankrike, "glemte ikke Cortos den tapte semifinalen"

Vil du fortelle oss noe om denne artikkelen?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *