Tottenham-keeper Danny Inks ønsker å flytte fra Southampton

I følge en rapport Telegraf, Southampton-spiss Danny Ings ønsker å forlate klubben denne uken blant Spurs-interesse.

Tottenham sies å være interessert i å signere sin nåværende kontrakt for de resterende 18 månedene. Dette er imidlertid nylig Rapportere Ved å øke ambisjonen til Jose Mourinho, vil blekkene gå til en Champions League-rivalisering.

(Foto av Robin Jones / Getty Images)

Den tidligere Burnley-spissen har trivdes under Ralph Hassanhattle siden han var instrumental for Southampton denne sesongen. Etter å ha truffet 25 mål forrige sesong, har Inks scoret syv Premier League-mål på 14 i år.

Men den formen førte til nysgjerrighet om at etter tidligere kamp i Liverpool, ser det ut til at blekk vil ha en annen pop på det store tidspunktet.

Southampton v West Ham United - Premier League

(Foto av Robin Jones / Getty Images)

De hellige er motvillige til å miste Ings, men det sies at de vil miste ham i 2022. I så fall kan Spurs presse Hassan Hutley til et salg som ligner på hva de gjorde med Pierre-Emile Hodgeberg i løpet av sommeren.

DPR Vision: Ings og Kane har en skummel forbindelse, og Spurs-mannen vurderer ham

Å hente inn noen som partner eller få Harry Kane tilbake vil alltid være Spurs vanskeligste oppgave, men Ings vil definitivt passe inn i regningen hvis han vil være litt mer tålmodig.

Til og med en fan av Kane Ings. Tilbake i 2015, England kaptein Som beskrevet ‘En flott spiller’ og ‘den beste muligheten for engelsk fotball’.

Ideen om at de skal gå sammen i Nord-London er en som vil utløse munnen til Spurs-fansen. Blekk er 50 Nå mål i Premier League, I stedet for å bevise sin nedstigning på dette nivået.

READ  Stor ledelsesfeil av Antwerpen i Champions League som kostet en spiller dyrebart! – Hele fotballen

Vil du fortelle oss noe om denne artikkelen?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *