Tottenham venter spent på Harry Kanes trening for Karachi Cup-finalen | Harry Kane

Venter spent på å finne ut om Tottenham Harry Kane Spissen ble utvist 2-2 på Everton i Karachi Cup-finalen med en skade på beinet.

Kane scoret sitt 20. og 21. mål i Premier League-sesongen på Goodison Park, hvor også Kilby Sigurdsson scoret to ganger for gjestene, men Richardson ble presset inn i stopptid etter å ha landet i et hjørne. Spurs-spissen blir evaluert på lørdag, med Jose Mourinho som håper på positive nyheter foran neste søndag Wembley-finalen mot Manchester City.

“Han forlater banen i noen minutter å gå, tilsynelatende fordi han følte noe,” sa Spurs-sjefen. “Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Jeg vil ikke mate spekulasjoner eller tåpelig tro at han ikke vil spille i neste kamp [against Southampton in midweek] Eller endelig. Jeg vet ikke. Han vet ikke. I morgen får vi se hvordan det fungerer og mer detaljert. ”

Kane kapitaliserte seg på to forferdelige defensive feil Everton Sett Spurs fremover og balanser deretter i andre omgang. “Det var flott,” sa Mourinho. “Det er en slags spiller. Når du først ser berøring og kontroll, blir vi vant til å se det på trening. Vi vet at det er en fantastisk avslutning. To vakre mål, men det er ingen overraskelse for de som ser ham gjøre det hver dag på trening. “

Spurs-manager var imidlertid misfornøyd med Michael Olivers beslutning om å tildele Everton en straffe i første omgang da James Rodriguez landet under Sergio Regulins minimale kontakt. “Boten er ikke noe straff,” understreket han. “Jeg tror spillerne skal verdsettes [for not haranguing Oliver over the decision] Men vi har alle følelsen av at det er veldig vanskelig å gå til VAR mot avgjørelsen fra en voldgiftsdommer. De vil ikke avsløre hverandre.

“Det maksimale de vil si til dommeren er:” Kom igjen, se “, men jeg tror ikke det vil komme noen klager når Oliver er for rask til straffemerket.”

READ  Frank Lampard ber Chelsea-spillerne komme seg ut av det dårlige løpet Chelsea

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *