Tour de France 2022: Bocacar-vinner, Wingegard fullfører hjulet sitt på toppen i Beyrakutes

Dadej Pokhar tidligere Jonas Wingegard Men han ble ikke slått ut, på etappe 17 onsdag, i Pyreneene-finalen, 130 km mellom Saint-Gaudens og Altiport de Peyragudes. Sterk nok en gang, 1. og 2. totalt forklart i sluttspurten av dagens fire stigninger.

De to utfordrerne til finaleseieren ga verken utbryterspillerne eller de andre generalrytterne en sjanse i denne smale og anspente posisjonen. Etter feilene forble teamet med bare 3 medlemmer Marg Og SolarBocagar nølte ikke med først å gi laget sitt i oppdrag å skumme pelotonen på oberst d’Hurquet d’Anchisan.

Tjue rømte – inkl Tunes, Pinot, Lutsenko Hvor Bartlett – De som prøvde å håpe fikk ikke sjansen til å vinne. På toppen av Col de Val Louron-Azet ledet bare tre menn: Tadej Pogacar, lagkameraten hans; Brandon McNulty og Jonas Vingegaard i den gule trøya.

Trioen gikk hjul i hjul på den siste stigningen mot Beiragutes og ventet på den siste bratte stigningen mot Aldiport. Sittende på sykkelen ventet Bocagar på Wingegards første angrep for å ta sin tredje Tour de France-seier, den niende i karrieren på Grande-Boucle. . Takket være 4-sekunders bonus kom Bocagar tilbake til den gule trøya med 2:18 på Wingegard.

Tredje totalt, Geraint Thomas Kom på 4. plass på etappen og falt 2:07 med de to første på onsdag.

Torsdag vil den 18. etappen mellom Lourdes og Hautacam være siste sjanse til å gjøre en endring i fjellene før ankomsten til Paris. Løpere bør takle Col d’Aubisque, Col de Spandelles og Hautacam-stigningene spesielt.

READ  'Begge anklene blir større': Mourinho sier at Kane kan være ute i 'noen uker' | Harry Kane

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *