Tour de France 2022: «For de neste 3 etappene vil Van Aert være den perfekte lagkameraten, så vil han gi carte blanche til Chrono,» sier Frédéric Amorison.

Jean-Luc stiller spørsmål ved Vandenbrouckes tilnærming Wood Van Aert Og måten han var i stand til å rulle på visse punkter : «Jeg tror han er en fyr som må sendes. Han er glad. Han har styrke. Han er en fyr som ikke består klassen og lar seg ta ubrukelige tester. Da han ble truffet av et halvt hjul ved Carcassonne, en time ut i løpet, og brant alle kulene hans, måtte sportsdirektøren stoppe ham. Langue-scenen fungerer ikke som en bane. Litt spinning uten å tenke på konsekvensene. En Tour de France varer i tre uker, og du må spare penger. Hans plass skal nå være neste Wingegard Og faktisk for å beskytte den så mye som mulig, men for å gjøre pausen som ikke lenger er ubrukelig.»

Frederick Morrison delte ikke fullt ut vårt vise syn på «fullføringsturen»: «Vi vet at Vaud Van Aert kom med en annen status enn andre år. Han mistet den nr. 1 lagrollen som i fjor for å prøve å hjelpe Roglik Å vinne den gule trøya. Til slutt var Wingegard allerede leder i andre del av turen. I år får han personlig ansvar med mulighet for å spille om den grønne trøya og pallseiere. Det er vanskelig å trekke seg tilbake. Noen ble litt overrasket over å se ham angripe i Calais og andre steder. Du kan ikke lede en fyr som har mye karakter og kan presse seg i alle terreng. Så ja under etappe 15 rømte han ved starten av etappen, men det traff ham ikke med et hjul. Han falt på den ene Philipsen Han har alltid vært raskest over de siste 150 meterne siden starten av Tour de France.»

READ  Formel 1 | Russell mener Mercedes F1-motoren er nær Ferrari

Rådgiveren vår forklarer at Van Aerts rolle nå vil være annerledes etter at han ble forlatt Kruiswijk : «Vi vil aldri se en Van Aert i angrep igjen. Gitt nøyaktig kvalitetene – han tapte i form av ren sprint, men han forbedret seg i midtbakkene – vil Wood van Aert være den siste før Sepp Kuss. I de neste tre etappene vil han være den perfekte lagspilleren, ingen tvil om det. Han skal da tilbake til temporittet og etappe carte blanche på søndag. Det er ikke lett sammenlignet med slike løpere. Men til slutt fungerer jumbobygget fint nå. Kanskje hvis det er stress, er det ikke knyttet til forskjellen på 2 minutter 22, ikke i forhold til mulige taktiske feil av van Aert, det er rett og slett uflaks. Mistet Roglik og Kruiswijk i ulykker. Hvis disse to guttene ikke hadde falt, ville ikke spørsmålet ha oppstått.«

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *