Tour of San Juan: Quinn Simmons vinner etappe 3 over sprintere, Sam Bennett er fortsatt i ledelsen

San Juan: Dette er den faktiske bilen som vant etappe 3 av Tour of the Americas Quinn Simmons (21 år) William Racing Circuit vinner med full styrke og taper argentinsk sprinter Maximiliano Richese (39 år) En siste seier hjemme, bare dager før han trekker seg.

Tour de San Juan-pelotonet hadde nok en lang dag tirsdag. Den 170,9 km lange banen startet og avsluttet i løpskretsen til Willenium da løperne igjen ble knust av varmen og temperaturene som svingte rundt 40 grader.

Åtte argentinere og to chilenere gled inn i gapet for dagen og telte 4 minutter for tidlig, men det var en liten peloton som spilte ut i motorkretsen de siste 4 kilometerne. Et verdensmesterskap på Imola…

italiensk Simon Bevilacqua, en tidskjøringsspesialist, prøvde å overraske sprinterne da de kom inn på banen, men pilotfisken gjorde jobben sin på den brede asfalterte veien for å avverge angrepet hans. Men opptoget av løpet ler ikke endelig av de konvensjonelle togene, spesielt ikke av Soudal-Quickstep-teamet, noe som er uunngåelig under 2. etappe. Remco Evenepoel Tok likevel kontroll i finalen, men uten å se av seg lederen Fabio Jacobson på hjulet sitt.

Denne merkelige ankomsten ble til slutt vunnet av Quinn Simmons (USA, Trek-Secafredo), i sterk farge mot en retur av ekte sprintere. Han er noen meter foran Argentina Maximiliano Richese (i Argentinas landslagstrøye) som går av med pensjon i slutten av måneden, og Sam Bennett (IRL, BORA-hansgrohe) Han beholder ledertrøya og er nå 6 sekunder foran. Fabio Jacobson (NED, Soudal-Quick Step) og 8 sekunder foran Fernando Gaviria (COL, Movistar).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *