Tour of San Juan: Sam Bennett vinner etappe én, Remko Evenboel har en rolig dag

Sam Bennett (Bora-Hansgrohe) vant sprinten i den første av 7 etapper av Tour de San Juan. Han var raskest etter 144 km rundt San Juan. Michael Morkov Og Giacomo Nisolo for å fullføre etappen.

En gruppe på rundt ti ryttere brukte mesteparten av løpet i ledelsen. Som forventet tvang sprinterlaget en general til å omgruppere tjue kilometer fra mål. Favoritter, inkl Remco EvenepoelEn kombinert ulykke ble unngått 8 km fra mål.

Evenepoel gikk i tog Soudal raskt skritt For siste mile banneret er målet å starte Fabio Jacobson. Men de regjerende europamesterne klarte ikke å posisjonere seg for å spille om seier. Så Sam Bennett vant denne første etappen, hans 60. seier i karrieren.

Dette er Mars, den sekundære plasseringen, mellom Villa San Agustin og Jachal (202 km), vil det være veldig interessant. Ingen stigning er oppført, men å starte i konstant gir i 80 km må slite skapningene. Etter et langt utforparti står pelotonet foran en sakte, litt bratt, men jevn stigning mot mål. Det står ikke hva det er å skremme løpere.

READ  Belgia vs Italia LIVE: Euro 2020-resultater og den første reaksjonen på kveldens kvartal

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *