Travel News – Live: De siste oppdateringene av den grønne listen forutsier at Jamaica blir rødt, Tyrkia gult

Jamaica vil gå fra gul til rød liste i denne ukens anmeldelse av Travel Traffic Light System, som forventes å bli kunngjort i dag eller i morgen.

Dataanalytiker Tim White, som har fulgt nøye med på saksstatistikk om mål rundt om i verden, twitret:

“Jamaicas positive testrate i dag er 32,4%. I går var den til og med 49% høyere, men den var alltid høyere på søndager med lavere testnivåer. Det er veldig vanskelig for Jamaica å unngå rødt nå.

White skrev i en megatråd av dataanalyse og trafikklysprognoser på tirsdag, og hadde gode nyheter for ferierende på vei til Tyrkia.

Med tanke på Tyrkias “økte vaksinasjonsrater, sikkerhetstiltak på feriesteder og nå genetisk utplassering,” sa White at spådommen hans er at Tyrkia vil gå over til rav.

UK Travel ‘Traffic Light System’ blir gjennomgått hver tredje uke, med den siste oppdateringen kunngjort 4. august, så neste anmeldelse forventes 25. eller 26. august.

Følg reisevarsler under:

1629875950

Kroatia, Island og Madeira kan slippes fra den grønne listen

Kroatia, Island og Madeira risikerer alle å gå fra den grønne listen til den gule listen i en gjennomgang av reisereglene denne uken.

Syv land og territorier er identifisert som mulige overganger fra grønt til gult av regjeringen og dataekspert Tim White. Spådommer Før kunngjøringen om neste tur.

Hvite prognoser for at Antigua og Barbuda, Grenada, Dominica, Kroatia, Island, Israel og Madeira risikerer å gå ut av den grønne listen, basert på globale regjeringspriser og tilgjengelige data.

“Island bør fjernes fra den grønne listen til tross for høy testing og streng Covit-19-regel,” skrev White. “Prisene er rundt 175 / 100k, men det er ikke på overvåkningslisten heller, så det kan unnslippe det gule.”

Lucy Thackeray25. august 2021 08:19

1629874878

God morgen og velkommen UavhengigPå Travel Live Blog vil vi slippe alle de siste oppdateringene gjennom dagen.

Lucy Thackeray25. august 2021 08:01

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *