Tre måter å øke effektiviteten til godsvirksomhet

Lagt ut 22. september 2021 18:45 av

Q88 Y

I et forretningsmiljø som er utsatt for plutselige forstyrrelser forårsaket av raske og uforutsigbare endringer i markedet, er pålitelig informasjon og data de viktigste eiendelene for å sikre en jevn overgang og arbeidsflyt. Umiddelbar tilgang til den mest oppdaterte og oppdaterte informasjonen og mestring av hvordan informasjon brukes i prosesser, lar deg drive virksomheten mer effektivt og ta tøffe, raske beslutninger med større sikkerhet og tillit. Q88 flystyringssystemQ88VMS) hjelper rederier med å administrere viktig informasjon for å administrere driften og det kommersielle teamet.

Her er tre måter Q88VMS hjelper en person til å jobbe smartere:

Forbedre flåtedriften

Datakrevende operasjoner underbygger de administrative funksjonene som støtter operasjoner, men mange rederier henger fortsatt bak kurven når det gjelder bruk av informasjon for maksimal effektivitet. Med Q88VMS -plattformen kan du utnytte kompleks informasjon bedre og oppnå bedre kontroll over de mange bevegelige delene som styrer forsendelsesprosesser.

  • Journeys – Tillater sporing av all forretningsinformasjon fra flyvurderinger gjennom implementering og finansiell rapportering, fra leasing til drift, etter installasjon og regnskap.
  • Fakturering – Hold styr på fakturaer, saldo og delbetalinger, overhold regnskapsstandarder og detaljert integrering med standard regnskapssystemer.
  • Lagre – Automatiske fildokumenter i tilsvarende flymapper for enkel henting og referanse.
  • Kraftig analyse – Generer rapporter med “høyere” analysenivåer og sammenlign din flåte og virksomhet med konkurransen og markedet som helhet.
  • Integrasjon – Integrer sømløst med teknisk ledelse, regnskap, intern database, værruting og mer.

Få en kommersiell fordel

Å bruke et Voyage -styringssystem etter en skipsreparasjon er en ting, men å ha muligheten til å dele operasjonelle data og forretningsinnsikt med chartersiden av virksomheten din er en annen. Vanligvis blir data i en organisasjon ikke lett delt, og charterlag (frontlag) bruker mange kilder for å hjelpe dem med å samle informasjon for å spore forsyningstrender, AIS -data, fartøyspesifikke data, kontoer, etc.

Med Q88VMS kan du ikke bare spore flåtens beliggenhet, TCE -ytelse og overvåke forsendelser og installasjoner, men du kan sammenligne din flåte og din virksomhet med konkurransen og markedet som helhet. Q88VMS-kunder sikrer at de er i stand til å spore tilbudstrender over tid ved å analysere data basert på geografiske kriterier kombinert med fartøyspesifikke data, noe som ytterligere hjelper deg med å ta mer informerte, intelligente og effektive forretningsbeslutninger som vil hjelpe deg med å opprettholde et konkurransefortrinn.

Sentralisering og automatisering i skyen

I dag godtar skipsfartsindustrien at informasjon er makt. Informasjonen er også kjent for å være kompleks; Det skal være feilfritt og bør være umiddelbart tilgjengelig. Q88VMS er et modulært system som sentraliserer og kombinerer data med en pakke omfattende verktøy, alt i skyen, slik at du kan bedre flåten din bedre. Q88-programvaren er designet for å fungere online ved hjelp av en skybasert arkitektur og fungerer sømløst med eksisterende systemer og krever ikke ekstra ressurser for å tømme bunnlinjen. Få full tilgang til alle funksjonene på din stasjonære, bærbare eller mobile enhet, når du jobber.

Q88 LLC har vært en innovatør innen marin teknologi i 20 år, og å levere den riktige programvareløsningen er et annet eksempel på vår forpliktelse til å gi skipsindustrien de verktøyene de trenger for å øke effektiviteten og lønnsomheten.

besøk Q88VMS Online Lær mer og bestill en demonstrasjon.

Denne artikkelen er sponset av Q88 LLC.

Meningene som er uttrykt her er forfatterens og ikke nødvendigvis de fra The Maritime Executive.

READ  OVHcloud lider av gigantisk blackout midt i børsnoteringen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *