Tredjeplassen ville vært pinlig for Ferrari

Jacques Villeneuve advarer Scuderia mens kampen om andreplassen i konstruktørklassifiseringen finner sted i Abu Dhabi.

Mercedes-duoen bekreftet at Silver Arrows er i full renessanse i Brasil, og møter Ferrari med usannsynlige utsikter til å miste sin andreplass i Constructors» Championship.

Formel 1-kommentator for Canal +, Villeneuve mener det vil være synd for de røde, som fortsatt var komfortabelt i ledelsen for noen uker siden.

» Hvis Ferrari mister andreplassen i konstruktørmesterskapet, blir det flautFordømmer kanadieren. De burde ha kjempet mot Red Bull, men mye gikk galt. »

» Strategiene deres er veldig vageHan påpeker. Det ble mye mer snakk på radio denne helgen. »

«Til tross for alt tok Ferrari den riktige avgjørelsen om ikke å endre førerposisjonen for å hjelpe Leclerc. legger Jack til. Alonso var langt bak, og tredje og fjerde var hans prioriteringer som konstruktør. »

Les mer:
Inne i Lewis Hamiltons Crazy Garage!
Schumacher: Hans enorme villa i Gland er til salgs (+ bilder)
F1-lønn 2022: Hva Formel 1-sjåfører tjener
Finn kjærester til F1-sjåfører!

Tjue poeng skiller de to lagene når sesongens siste møte nærmer seg, og hvis Graces nylige økning i ytelse fortsetter, vil Scuderia måtte bekymre seg: nok en dobbel fra Mercedes på Yas Marina vil tvinge de røde til 24 poeng. For å redde ære.

En annen utfordring for Ferrari denne helgen vil være å ta andreplassen i sjåførenes plassering til Charles Leclerc, med Monegasque for øyeblikket uavgjort med Sergio Perez.

READ  Ny trøyesponsor i 2024 for Anderlecht

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *