Trescal ble grunnlagt i Norge og har laboratorier i Brasil og Romania

Den franske metrologispesialisten har annonsert oppkjøpet av Norges IKM Labs, Romanias Metrosensor og Brasils Metrocal.

IKM Laboratorium, et datterselskap av IKM Group, er et selskap innen energisektoren. Det sysselsetter 70 personer og har en omsetning på 10 millioner euro.

Gjennom sine seks laboratorier i Norge leverer IKM-laboratoriet akkrediterte kalibrerings- og vedlikeholdstjenester innen ti tekniske felt, spesielt med spesialisering innen trykk. Teknikerne er kvalifisert til å jobbe på offshoreplattformer.

Guillaume Caroit, administrerende direktør Treskel : «Med oppkjøpet av IKM Laboratories etablerer vi oss i vårt 29. land. Partnerskapet med IKM Group bidrar til å akselerere vår vekst i energisektoren.»

Metrosenzor, som ligger i Constanta, sysselsetter 30 personer, tilbyr akkrediterte tjenester innen masse og fuktighet og gir nye muligheter for kalibrering av væskelagringstanker. Metrosenzors mobile team kalibrerer veiesystemer for landbruksbeholdere i havneområder for næringsmiddelindustrien.

Med base i São Paulo, er Metragal en autorisert tjenesteleverandør for Fluke elektriske produkter i Brasil. Akkrediterte kalibrerings- og reparasjonstjenester utføres av et team på ti teknikere.

READ  Regulere gassprisene? Norge er skeptisk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *