Tribunes Hugo Chiquet-gjest: «Hva om jeg angrer på at jeg dro til Fribourg? Nei»

Mandag kveld, en ny episode av Tribune, Your Football Meet på TBK. Settet til showet dreier seg om Benjamin Dziunink og hans rådgivere. Sammen vender de tilbake til nyheter om de røde djevlene og det belgiske mesterskapet, med Hugo Chiquet som dagens spesialgjest.

Utdannet ved Standard de Liège, Hugo Chiquet Flyttet til Fribourg før han returnerte på lån til Cercle Brugge i januar. En spesielt velkommen tilbake Philip Albert Under La Tribune-programmet: «JJeg vil hilse hans beslutning om å returnere til Belgia velkommen. Han hadde et vanskelig år i Fribourg. Få spillere ville ha tatt denne avgjørelsen om å komme tilbake, og Hugo trenger å spille mer på hans nivå.«

Spilleren reiser til Tyskland og returnerer til Belgia. En vri han ikke så på Anderlechts side: «Hvis jeg angrer på at jeg gikk til FRibourg? Nei jeg tror ikke det. Min avgang ble tvunget til å gå fra Standard, men jeg tok avgjørelsen, og jeg hadde en bedre plan. Det var ikke lett, men jeg forbedret meg mye, spesielt i forsvaret mitt. Selv om det var vanskelig, brakte det meg. Du kan se at jeg har forbedret meg defensivt. Så kom ikke tilbake For standard, fordi det er ingen interesse. Mine representanter henvendte seg til dem, men de hadde Fossey og jeg gledet meg til spilletid. Andre navn inkluderer Anderlecht, Kortrijk, Sint-Truiden og franske og nederlandske klubber. Beste resultatsirkel.«

READ  D-3 før cupfinale: "Press on Kent more than Underlite"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *