Trickway Sloxvolt Scripture forsvinner bak masken – VG

Partilederens nye kjoler: Prøv en ny rolle i Sloxvolt-skriftet. Foto: NRK

Lørdag ble den andre episoden av NRK-initiativet Maskorama utgitt som «FugalsScreamset». Bak masken forsvant sentralpartileder Drigway Sloxvolt.

«FugalsScreamset» gikk ut av «Maskorama» på NRK lørdag. Trickway Sloxvolt Scripture (SP) fremført på scenen med sangen «It Has to Go A Long Distance» av Clowner I Camp

– Jeg sang med stemmen jeg har. Det var så gøy, sier han.

«Mascorama», som hadde premiere i forrige uke, er en sangkonkurranse der maskerte kjendiser synger i fancy kostymer. Før identiteten til deltakeren blir avslørt, bør publikum prøve å gjette hvem som gjemmer seg bak kostymene.

Denne uken avslørte lederen for Senterpartiet seg da han måtte ta av seg masken.

– Går det bedre i dagarbeid enn i kveldsarbeid?

– Ja, ting har gått bedre i stortings- og lokalvalget enn i denne folkeavstemningen. Jeg synes det er bra, ler han på telefon til VG etter røyking.

Trodd av døtre

Det er ingen sure tunneler i Skriften siden han måtte forlate showet.

– Å være en del var morsomt, men det er et morsomt lite prosjekt for meg. Nå er det noen mennesker i huset som er litt tristere enn meg, sier han.

– Vanligvis deltar jeg i kjedelige debatter og ting – Døtrene mine synes ikke dette er så gøy. Så, jentene mine overbeviste meg om at jeg skulle være en del av her, sier han og ler.

Avsluttet: «Intimidasjon. Foto: NRK

Så «Maskorama» var det første TV-utseendet hans barn så hjemmefra. Nå sier den sentrale partilederen at han ser frem til å følge den opp med de som kommer ut av sengen fra neste helg.

READ  Norge hyller ofrene for skytingen i Oslo

På den andre siden av scenen var Peter Billgard og Lars Manson i forslag fra teamet og publikum om hva Fugelskremsellet hadde til felles.

Et team bestående av John Thomas, Marion Rown og Nicole Ram, prøver å gjette hvem kjendisene er, ved å tolke notater fra intervjuer med påkledde deltakere.

«Puddel» i isolasjon

En av deltakerne – kledd i en rosa puddel – måtte stå på showet lørdag. Årsaken var at den anonyme kjendisen ble plassert i koronaisolasjon.

«Puddel» snakket på nordnorsk dialekt og beskrev seg selv som «60 hundeår» sist lørdag.

– Jeg tror vi skal til en gammel venn fra Nord-Norge. Jeg tror dette er Kirsty Sparbo, gjennomvåt av Nicole Ram.

– Sophie Ellis, tenkte Marion Rown.

John Thomas trodde det ikke kunne være den berømte rosa bloggeren.

– Jeg mener: Dance Band Queen, Jenny Jensen.

Omstendigheter

Den første episoden av showet Tilskuersuksess for NRK. Så langt har episoden 868 000 seere. Av disse valgte 114 000 å se på nettet, og 754 000 så premieren direkte.

Tidligere håndballspiller Susan Coxer Beijergreim (50) – kledd i en Lynx – var den første som røykt.

– Røyking var bra. Det hadde vært gøy å gjøre noen flere sanger. Men jeg er glad jeg fikk sangen uten svart, jeg kunne synes det var morsomt, sa han VG.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *