Triple H skulle etter planen møte Gable Stevenson på WrestleMania 38

Introduksjonen av olympisk bryter, gullmedaljevinner og to ganger NCCA tungvektsmester Gable Stevenson venter fortsatt med WWE, da han forventes å debutere på heltid i mai 2022.

Steveson var heldig nok til å slå Chad Cable på WrestleMania 38, men vi har ikke hørt fra ham siden han fortsatt er på RAW-listen. Triple H var i et intervju med BT Sports denne uken og kunngjorde at den opprinnelige planen var å se ham i en kamp med Cable Stevenson for å få sin WWE-debut, men helsen hans tilsier noe annet, og han ble tvunget til å trekke seg som sett. Dag 2 av WrestleMania 38:

«Jeg hadde en plan om å gjøre noe på WrestleMania. Jeg måtte gjøre noe med Gable Stevenson og prøve å holde ham oppe. […] Da Vince ba meg jobbe på WrestleMania 38, fortalte han meg at vi skulle til Texas i to dager og at han trengte en attraksjon og at jeg kunne gjøre hva jeg ville og velge hvem jeg ville til å jobbe på WrestleMania. Jeg vet ikke hva jeg vil gjøre.

Ja, jeg vet ikke hva jeg vil gjøre. Jeg er veldig opptatt, jeg gjør mange ting. Det er mer arbeid, det er vanskeligere. Du må være 100 % i planen. Vince ba meg holde det under kontroll. Samtidig begynte vi brainstorming med Cable og fullførte alle hans påvirkninger med oss, og da konseptet kom til meg, dro jeg til Vince med ideen om å gjøre noe med Cable. Vince elsket det. Min intensjon var å jobbe med denne unge mannen, for å promotere ham og initiere ham. Det var det jeg ville gjøre, ikke noe mer. Da de kom til meg og fortalte at det var over, angret jeg ikke, angret ikke.

Gable Stevensons fremtid i WWE ville vært veldig annerledes hvis Triple H hadde vært i stand til å møte ham. Denne uken forklarte Wrestling Observer at Stevensons WWE-trening ikke går så fort som forventet og tar for lang tid. Han vil være stillestående, så vi må vente før vi ser ham tilbake i en WWE-ring.

READ  MGP 2021: Will Ferrell vil ha Norges Eurovision-utvalg - og roper på Dix og Raine Alexander

Gable Stevenson på WM 38:

Bildekreditt: WWE


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *