Truet av kona drar Michael Sarto på turné

Det var i 2017. I et intervju med AFP kunngjorde Michel Sardou at han sluttet å synge. «Helt sikkert», hadde han sagt. Lover, spytt. Forlater grisen… «Da jeg ble eldre, ble stemmen min svakere. Det jeg fikk i bass, mistet jeg i diskant. Fremfor alt vil jeg beskytte meg selv mot å gjøre for mye album og turnere… noen ganger sa vi alt. Og så er jeg 70, jeg har rett til å ha det gøy.»

«Jeg sa ikke farvel for å komme tilbake etter tre år», Han trodde også parisisk. Tre år nei, men fire ja. Det har gått siden hans tid Den siste dansen På Seine Musicale, den siste konserten på hans avskjedsturné i 2018, lever sangeren som har solgt mer enn 100 millioner plater opp til ordet. Han annonserte det på RTL: På slutten av 2023 og i 2024, i en alder av nesten 77 år, skal han gjøre sin siste turné i de store salene. For å takke publikum, forklarte han. A Song Tour I Remember A Goodbye, en tittel hentet fra en av sangene hans. 30 datoer er planlagt, inkludert Der of Ders 24. mars på den store Defense Arena i Paris.

For å finne ut mer, må du vente til han dukker opp i aviskiosken klokken 20.00 på France 2 denne søndagen 13. november. Dagen etter starter billettsalget klokken 10.

Hvis han går på scenen igjen for å gi sin stemme, er det på grunn av kona. Anne-Marie Perier, som han har vært gift med siden 1999, skal ha truet ham. Han la spesielt vekt på Le Parisien, som samlet sangerens ord: «Meg, jeg hadde ingenting med returen å gjøre. Ingenting! Jeg ville ikke komme tilbake… men min kone tok meg. Hun truet med å forlate meg og gå tilbake til broren sin. Hun utpresset meg!»

READ  Oscars: Hvorfor denne skuespillerinnens nominasjon var kontroversiell

På den annen side bør det ikke telle for innovasjon. «Jeg prøvde å skrive en ny sang til turneen, men jeg hadde ikke inspirasjonen.» Så det er oppsiktsvekkende klassikere, inkludert en overraskelsesversjon av Connemara Lakes,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *