Trump 2024 presidentkandidat? En rådgiver gir detaljer

Eiendomsmagnaten har tidligere antydet at han kan stille.

«President Trump vil kunngjøre sitt presidentvalg på tirsdag. Det ville vært en veldig profesjonell, veldig elegant kunngjøring,» sa Jason Miller, en rådgiver for Donald Trump på Steve Bannons «War Room»-podcast, en annen nær venn av ham.


Les mer
USA: Republikanerne vil gjenvinne delvis kontroll over Kongressen

Den 76 år gamle republikaneren mener spørsmålet om hans kandidatur «ikke engang har oppstått,» sa Mr. Miller forklarte at han hadde snakket med ham tidligere på dagen.

«Selvfølgelig skal jeg presentere meg selv. Jeg skal gjøre det, jeg vil fortelle folk at jeg har sparken og få landet tilbake på sporet,» forsikret Donald Trump henne.

«Alle vet at jeg kommer til å dukke opp, så la oss gå,» la han til.

Donald Trumps kamp for Det hvite hus vil være hans tredje bud. Men selv om hans innflytelse i det republikanske partiet er ubestridelig, kom han svekket frem fra forrige tirsdags mellomvalg, hvor mange av hans løytnanter ble desillusjonert.


Les mer
Midterms: Amerikanske meningsmålere dukker opp ingen

Den konservative «bølgen» som støttespillerne hans håpet på er ikke brutt, og selv om de endelige resultatene ennå ikke er kjent, ser det ut til at demokratene har lyktes med skadekontroll.

Dager etter avstemningen fortsatte den spennende tellingen på fredag, med kontroll over kongressen hengende på en tynn tråd.

Republikanerne så godt ut på vei mot flertall i Representantenes hus, men de manglet fortsatt syv seter.

For senatet vil en avstemning i Nevada og en annen i Arizona være avgjørende. Hvis et parti vinner disse to setene, vinner det overhuset.

READ  Thailand: Tusenvis evakuert etter farlig fabrikkeksplosjon som ryster flyplassen og hjem i nærheten Utenriksnyheter

Men hvis den ene går til det republikanske partiet og den andre til det demokratiske partiet, må amerikanerne være tålmodige. Alt vil bli spilt ut senere i Georgia, hvor ingen av kandidatene samlet 50 % av stemmene som trengs for å vinne senatorialsetet på tirsdag, og en andre runde vil bli organisert … den 6. desember.

I motsetning til Donald Trump er Floridas guvernør Ron DeSantis, som ble gjenvalgt med seier, kronet med bildet av denne valgsesongens store vinner. Seieren til denne nye stjernen på det harde høyresiden sementerte hans plass som den tidligere presidentens potensielle rival for den republikanske nominasjonen.

Det slapp ikke unna milliardæren, som denne uken lenket spar og hån mot mannen han kalte «Rhone-la-Morelle».

Og, tilfeldigvis eller ikke, tirsdag vil også være dagen Donald Trumps andre potensielle rival, hans tidligere visepresident Mike Pence, gir ut et memoar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *