Trump åpner sitt «tidligere presidentskontor» i Florida

Donald Trump har satt opp sitt «tidligere presidentskontor» i Palm Beach, Florida, hvor han har åpnet sitt hovedkvarter for postpresidentens offentlige anliggender.

Kontoret vil administrere hans brev, opptredener og andre «offisielle handlinger for å fremme USAs interesser» og «fremme dagsordenen» for hans administrasjon gjennom «advokatvirksomhet, regulering og offentlig handling.»

Trump sa i en uttalelse i et lederbrev fra kontoret at «han vil alltid og alltid være en forkjemper for det amerikanske folket.»

Kontoret vil bli drevet av hjelpere og andre ansatte i hans tidligere ledelse.

Forbannet fra de fleste sosiale medier nettverk etter det dødelige angrepet på det amerikanske Capitol av hans støttespillere den 6. januar, har den tidligere presidenten, inspirert av hans farlige falske fremstilling av påstand om valgsvindel, stort sett vært stille siden tiltreden 20. januar. Bare timer før seremonien flyktet han fra Det hvite hus og Washington D.C. og spilte golf på sin Trump International Golf Club i West Palm Beach neste morgen.

Loven om ekspresidenter oppretter et fond for hemmelige forsvarsforklaringer, personlig sikkerhet og pensjoner når de forlater en president.

Trump og hans avtroppende administrasjons- og kampanjemedarbeider spesifiserte ikke om han ville komme tilbake til politikken etter sin fireårsperiode. Han erkjente ikke tapet til president Biden.

I en kort uttalelse til en reporter Washington Examiner, Han sa: «Vi vil gjøre noe, men ikke ennå.»

Trump kunne ende opp som en betydelig spiller i kongressvalget mellom republikanske kandidater i 2022, selv om hans enorme støttebase kan påvirke GOP-design i en annen presidentinnsats i 2024.

Huset gjenvalgte presidenten 13. januar, med 222 demokrater og 10 republikanere som stemte for.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *