Trump går fra Det hvite hus til golfbanen den første dagen

En gruppe svarte SUVer ble oppdaget på Donald Trumps feriested i Florida, hvor han tilbrakte dagene som sjef som den tidligere presidenten tilbrakte sin første dag som borger.

Rundt kl.10.36 gikk Trump International Golf Club inn på West Palm Beach på en motorsykkel. Washington-velger.

Bilder lagt ut på Twitter fra reporter Rob Grilli da Joe Biden så på fyrverkeri i Det hvite hus og signerte ordrer, noe som indikerer at Trump tilbrakte sin første morgen i greener fra det ovale kontoret.

Mens Trumps kjærlighet til golf og tiden han spilte under presidentperioden er kjent, har det blitt hans tilflukt etter store tilbakeslag.

I løpet av helgen da Joe Biden ble kunngjort som vinner av presidentvalget, brukte Trump to dager i greenen på Trump National Golf Club i Sterling, Virginia.

Da valgresultatene fortsatte å falle i retning av Biden, hilste Trump på klubbfans i videofilmer og stilte med brudgommen på bryllupsdagen, mens han holdt seg utenfor offentligheten.

Da klubbmedlemmer ropte «Vi elsker deg» og «Flott jobb, herr president», stilte hr. Trump sammen med brudgommen på bryllupsdagen og spurte: «Lever du et bedre liv?»

Selv om Palm Beach-banen er en av Mr Trumps mest besøkte messestier, leter Palm Beach County etter måter å kansellere Trumps kontrakt med International Golf Club.

County Chief Assistant Attorney Howard Falcon sa Palm Beach Post Kommisjonærer hadde bedt om en gjennomgang av Trumps leieavtale. Dette kommer etter at New Yorks ordfører Bill de Blasio kunngjorde sin intensjon om å bryte båndet med Trump-organisasjonen i byparker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *