Trump kommer til makten de siste dagene som amerikansk støtte for mulig uro – Hilsen | Amerikanske nyheter

En dag før landets årlige høytid som feiret livet til pastor Martin Luther King Jr., kom den valgte senatoren Rafael Warnock tilbake for å forkynne i kirken, som var Kings åndelige hjem, og ba nasjonen om å vedta en «visjon om Guds likhet».

I Warnecks omfattende høytidsnyheter hyllet han kongen og husket de siste dagene han organiserte korstogene mot fattigdom i 1968 før han ble skutt til fots i Memphis, Tennessee.

«Tragedien er at minstelønnen hadde en høyere kjøpekraft i 1968 enn minstelønnen i 2021,» sa han på et tidspunkt.

Warnock har benektet smerten og døden til Govt-19-epidemien. Han etterlyste et angrep på Capitol 6. januar av støttespillere Donald Trump «Et ufattelig angrep på folks hjem av de som er drevet av dårlige impulser og provosert muntlig.»

Valgseire over sittende Republikanere En splittelse på 50-50 senat ble dannet av John Ossoff og Warnock, og etablerte visepresident Kamala Harris som en uavgjort stemme for demokratisk kontroll. Men Osof og Warnock vil ikke kunne bli med i huset før Georgias utenriksminister Brad Raffensberger bekrefter den endelige avstemningen. Rafensberger, en republikan, sa tirsdag at han ville være i stand til å handle så snart som mulig.

Warnock navngav ikke den avtroppende presidenten ved sin tale, men det kom tydelig kritikk av ham for at Trump kalte «perverse steder».

“Liker du ikke fakta? Lag noen ‘alternative fakta’, ”sa Warnock og refererte til et begrep som en gang ble brukt Tidligere Trump-assistent Kellianne Conway. «Bytt vitenskap mot fiksjon eller din egen fantasi.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *