Tucson Tech: U.A. Forretningsnyheter

«Air Accordion er annerledes fordi den i stedet for en enkelt panelreaktor har flere paneler som er sammenkoblet i sikksakkform,» sa Quello for 26 år siden i De forente arabiske emirater. «Slik du lager sikksakk, når du har boblet (luft) fra kolonnen, følger den sikksakk, og det gir deg den lengste banelengden og den beste kombinasjonen, som er den hemmelige sausen til enhver biolog. «

Systemet er enkelt å måle, og fordi det er et lukket system som er forseglet fra miljøforurensende stoffer, er det perfekt for dyrking av alger med mat og farmasøytisk kvalitet, sa Gullo, som driver Alkacell som konsulent og er finansiert av selskapet. Forskning ved UA.

Selv om tradisjonelle biocider kan gjenbrukes, er de vanskelige å rengjøre, sa han. Når polyetylenmaterialet i Air Accordion Photobioctor har blitt brukt, kan det gjenbrukes eller resirkuleres, sa Gullo.

Spirulina – en cyanobakterie, eller blågrønne alger, brukt som kosttilskudd – og andre vanlige alger som produserer to vanlige typer omega-3-fettsyrer, et biprodukt som hovedsakelig kommer fra fisk.

«Dette er i utgangspunktet supermat,» sa Gullo. «Det er et enormt globalt behov for omega-3 fettsyrer for medisiner. Fisk kan akkumulere disse fettsyrene ved å spise alger, så hvorfor ikke gå rett til kilden?»

READ  M2, M2 Pro, M2 Max, M2 Ultra, M2 Extreme: Apples fremtidige brikker spredt på alle Mac-er

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *