Turen kostet ham mer enn 200 euro, «sønnen min var i bagasjebrettet»

B. Rowlatt, den britiske moren, er rasende. Den engelske kvinnen reiste fra York til London med barna sine og falt på et overfylt tog: » Det er ikke noe sete noe sted, gulvene og gangene er helt blokkert og et av barna mine er i bagasjebrettet. Denne turen er for henne
Koster £182,94 (ca. €213) Jeg skrev på Twitter.

Grand Central Rail ba om unnskyldning for «ubehaget» i en melding til Bee på Twitter. Men unnskyldningene var ikke nok for moren. Ifølge henne garanterer ikke folkemengdene på toget sikkerheten til passasjerene: » Hvis det var en ulykke av noe slag, hvordan kunne disse passasjerene trygt evakuere en bil eller til og med hele toget? Hvis noen trengte hjelp, hvordan ville de gjort det? «.

Briten har også blitt støttet av mange nettbrukere som anser Grand Central Rails unnskyldninger for å være utilstrekkelige. Ifølge dem bør Bee kompenseres: » For en vakker og oppriktig unnskyldning. veldig innflytelsesrik en av dem spøkte. Jeg måtte sjekke om det var en ekte konto. noe svar En annen kommenterte.

Som en påminnelse har Storbritannia blitt rammet av flere streiker fra jernbanearbeidere siden sommeren. I går ble det varslet en ny bølge av streiker i månedene desember og januar.

READ  Estlands president støtter arktisk jernbaneprosjekt, forsiktig med fremtiden for arktisk skipsfart - Eye on the Arctic

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *