«Turkey flight» som ISS-astronauter takker USA

Fem av de syv astronautene ved den internasjonale romstasjonen (ISS) kunngjorde i en video lagt ut på Youtube at de ville holde et “kalkunløp” i takknemlighet (Thanksgiving Day) Forente nasjoner.

Rase – eller ” Tyrkia trav– Det stemmer, egentlig, et løp. Deltakerne kledde seg ut i kostymer og kostymer basert på temaet kalkun, en fartsfylt ferie som symboliserer høytiden og maten til nesten alle amerikanske familier under arrangementet.

Les mer

Å være i verdensrommet kan selvfølgelig ikke ISS-astronauter gjøre det tradisjonelle “kalkunkappløpet” – mikrogravitasjon gjør denne delen vanskeligere – men ifølge ingeniør Raja Sari (NASA) vil utviklingen være avgjørende for teamet. . De må bruke tredemøllene de allerede bruker til to timers daglig fysisk aktivitet.

“Jeg har fargerike truser for grupper å bruke,” sier han i videoen over, som vil tillate ham å forbrenne kaloriene til middagen takket være dette, som vil inkludere ingredienser som krabbe, søtpoteter og stekt frukt. – I tillegg selvfølgelig kalkun.

“For meg handler Thanksgiving om å tilbringe mer tid med menneskene jeg elsker mest,” sa Kayla Barron, en astronaut ved NASA. Han foreslo også at de russiske astronautene Pyotr Dubrovnik og Anton Schaplerov, som tilhørte ISS, skulle delta på middagen, selv om tradisjonen stort sett var amerikansk.

I tillegg forklarte Baron at matlaging ville være enklere på ISS fordi astronauter bare ville varme opp mat sendt fra jorden.

Kaptein Mark van der Haye understreket partnerskapet han vanligvis liker med lagkameratene: «Jeg vil gjøre alt jeg kan for å vise vennene mine hvor takknemlig jeg er. Det er så fantastisk å ha disse menneskene med meg, vi har aldri vært sammen så lenge engang, men akk … det er fantastisk.

READ  Den norske Roro Ferris skal konverteres til batteristrøm

Jeg så de nye videoene våre Web lys? Abonner på kanalen vår!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *