«TV Crash» lørdag – «HGVM» vs «Mascorama» – VG

Tilskuerpreferanser: «Hver gang vi møtes» og «Mascara». Mobben til venstre vises på lørdag, i tillegg til at trollet fortsatt kjemper om førsteplassen. Foto: Wagard Free / TV2 og Julia Marie Knockstadt / NRK

«Hver gang vi møtes» tiltrekker 700.000 besøkende hver fredag, men på lørdag kan det være tøft.

Årlige sanger «Hver gang vi møtes» går hver fredag ​​før den normale «HGVM» -runden i høst Sendes på nyåret – Så på lørdager.

TV2 hadde publikum så langt i høst, men i helgen skal de sende to episoder, nemlig fredag ​​og lørdag. Dette betyr at på lørdagens sending er Kurt Nilsson (42), Jorne Bruntbo (56), Soul Hilo (38) og Unni Wilhelmson (49) gjester, som sendes samtidig som «Mascoroma» -finalen.

Med andre ord – det er lerretet for valgsmerter for TV-seere.

Les mer

Slik holder de alt hemmelig i «Maskorama»

NRK er ny Underholdningsinnsats Det er å si Elsket og hatet, Men det er tilbakemeldinger Publikum ble tatt med storm. Forrige helg så 1123 000 seere på den femte episoden – der Anne «Ravenen» Rimman røykte.

Av disse fulgte 1 045 000 direktesendingen direkte. Direktesendingens markedsandel var 71,2 prosent.

På spørsmål fra VG TV 2 om hva de synes om den solide konkurransen lørdag kveld, hvorfor velger de å lufte NRKs seermagnet samtidig med sesongens sterke «Every Time We Meet» -program, svarer kanaldirektør Drigway Roningen (52):

– Først og fremst ønsker vi NRK en fantastisk seier lørdag kveld. Uansett hva konkurrentene våre sender, står vi trygt og godt i våre egne valg. Men jeg kan innrømme at vi ikke hadde spådd at «Mascorama» ville bli en så stor hit når vi planla høstmenyen på TV2.

READ  Rani Mukherjee spiller i 'Mrs. Chatterjee vs Norge '- Tidslinje

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Maskefinale: Elgen, Trolet og Viking. Foto: Julia Marie Necklastad / NRK

Rohingya påpeker at TV-seere bruker innhold annerledes, til andre tider og på forskjellige plattformer enn før.

– Heldigvis. Vi håper de som vil se denne utgaven «hver gang vi møtes» vil gjøre det i løpet av helgen. «Hver gang vi møtes» er vi så stolte av sluttsesongen, som nesten 700 000 seere har sett i gjennomsnitt hittil, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fredag: Disse «Hver gang vi møtes» vises på fredager: Venstre: Frida Anniewick, Chris Holston, Marion Rowen, Morton Abel, Unni Wilhelmson, Hans Better Azerut og Clezland. Foto: Vogue Free / TV2

Den siste episoden av «Every Time We Meet» sendes fredag ​​18. desember i en uke. Med tre episoder igjen er det nødvendig å kjøre dobbelt.

Faktisk er det en Lørdag i både veske og sekk, Marion Raven (36). Ikke bare sitter hun Detektivteam for Maskorama, Hun også Verter I de siste episodene «Hver gang vi møtes» – med Morton Abel (58).

Så han blir sett på begge kanalene til rett tid lørdag.

– Dette kan være en stor forlegenhet for en bestemor som ikke har tillatelse. Hun må velge å se et av programmene i opptrykket, Sa Raven smilende til VG En uke siden.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *