«TV Crash» lørdag – «HGVM» vs «Mascorama» – VG

Tilskuerpreferanser: «Hver gang vi møtes» og «Mascara». Mobben til venstre vises på lørdag, i tillegg til at trollet fortsatt kjemper om førsteplassen. Foto: Wagard Free / TV2 og Julia Marie Knockstadt / NRK

«Hver gang vi møtes» tiltrekker 700.000 besøkende hver fredag, men på lørdag kan det være tøft.

Årlige sanger «Hver gang vi møtes» går hver fredag ​​før den normale «HGVM» -runden i høst Sendes på nyåret – Så på lørdager.

TV2 hadde publikum så langt i høst, men i helgen skal de sende to episoder, nemlig fredag ​​og lørdag. Dette betyr at på lørdagens sending er Kurt Nilsson (42), Jorne Bruntbo (56), Soul Hilo (38) og Unni Wilhelmson (49) gjester, som sendes samtidig som «Mascoroma» -finalen.

Med andre ord – det er lerretet for valgsmerter for TV-seere.

Les mer

Slik holder de alt hemmelig i «Maskorama»

NRK er ny Underholdningsinnsats Det er å si Elsket og hatet, Men det er tilbakemeldinger Publikum ble tatt med storm. Forrige helg så 1123 000 seere på den femte episoden – der Anne «Ravenen» Rimman røykte.

Av disse fulgte 1 045 000 direktesendingen direkte. Direktesendingens markedsandel var 71,2 prosent.

På spørsmål fra VG TV 2 om hva de synes om den solide konkurransen lørdag kveld, hvorfor velger de å lufte NRKs seermagnet samtidig med sesongens sterke «Every Time We Meet» -program, svarer kanaldirektør Drigway Roningen (52):

– Først og fremst ønsker vi NRK en fantastisk seier lørdag kveld. Uansett hva konkurrentene våre sender, står vi trygt og godt i våre egne valg. Men jeg kan innrømme at vi ikke hadde spådd at «Mascorama» ville bli en så stor hit når vi planla høstmenyen på TV2.

READ  Norge vant sesongens første stafett i Kontiolati, Blues tredje

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Maskefinale: Elgen, Trolet og Viking. Foto: Julia Marie Necklastad / NRK

Rohingya påpeker at TV-seere bruker innhold annerledes, til andre tider og på forskjellige plattformer enn før.

– Heldigvis. Vi håper de som vil se denne utgaven «hver gang vi møtes» vil gjøre det i løpet av helgen. «Hver gang vi møtes» er vi så stolte av sluttsesongen, som nesten 700 000 seere har sett i gjennomsnitt hittil, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fredag: Disse «Hver gang vi møtes» vises på fredager: Venstre: Frida Anniewick, Chris Holston, Marion Rowen, Morton Abel, Unni Wilhelmson, Hans Better Azerut og Clezland. Foto: Vogue Free / TV2

Den siste episoden av «Every Time We Meet» sendes fredag ​​18. desember i en uke. Med tre episoder igjen er det nødvendig å kjøre dobbelt.

Faktisk er det en Lørdag i både veske og sekk, Marion Raven (36). Ikke bare sitter hun Detektivteam for Maskorama, Hun også Verter I de siste episodene «Hver gang vi møtes» – med Morton Abel (58).

Så han blir sett på begge kanalene til rett tid lørdag.

– Dette kan være en stor forlegenhet for en bestemor som ikke har tillatelse. Hun må velge å se et av programmene i opptrykket, Sa Raven smilende til VG En uke siden.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *