TV-spørsmål og svar: Starter de på nytt «The Rockford Files»? | Underholdning

Du har spørsmål. Jeg har noen svar.

Spørsmål: På slutten av 1990-tallet var det rykter om at Dermat Mulroney ønsket å gjøre om «The Rockford Files» med Jim Rockford. Kan du finne ut noe om hvorfor nyinnspillingen ikke skjedde?

Svar: «The Rockford Files» er en TV-klassiker, takket være James Corners forfatterskap og ytelse. Men Hollywood leter alltid etter måter å gjenbruke gamle ideer på, og «Rockford» er ikke immun mot slik behandling. I 2010 (mer enn du kanskje husker), ble en ny versjon av showet planlagt med Dermat Mulroney som Private Eye Rockford og et kamerateam inkludert Steve Girl og «House» mastermind David Shore.

Men som et resultat, sa Joseph Adalian Eagle.com, «En pilot var så ille at det virket som en forbrytelse.» Piloten, skrevet av Adolion i 2010, kalte Mulroney’s ytelse og kjedelige retning «redesign snarere enn redesign.» Et comeback forbedret det, men ikke nok til å få showet i gang. En topp NBC-sjef forlot jobben sin i 2011 og ønsket å se den nye «Rockford» skje.

Spørsmål: Allstate har en øy i sine annonser. Kan du fortelle mer om denne øya som beliggenhet, befolkning?

Svar: Øya var så liten og vakker at noen besøkende lurte på om den var ekte. Faktabekreftelsessted Snobs.com Når vi ser på dette, selv om det er bestemt på å være en ekte øy, «kan den brede utsikten over øya ha blitt endret i redigeringsprosessen, noe som gir den et renere utseende.» Øya er Ona, Norge, med en befolkning på 16. VisitNorway.com Ona bemerker at fiskerlandsbyen og fyret sør i Norge er kjent for Ona-brannen: “Det er mulig å komme inn i fyret og nyte en fantastisk utsikt over havet og landskapet ovenfra. I området finner du en liten sommerkafé, to keramikkverksteder, en håndverksbutikk, en kirke og en lang, hvit sandstrand. Omgivelsene byr på så mange uforglemmelige opplevelser, du kan nyte roen og roen med de stille stedene. ”

READ  Dronning Elizabeth IIs barnebarn samles foran kisten hennes: Harry får bruke uniformen sin

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *