Twitters Zeus eller Mar-e-Logo’s mus? Republikansk domstol i Florida Trump | Donald Trump

Donald Trump er planlagt å snakke på den republikanske nasjonalkomiteen på Mar-e-Lago feriestedet lørdag. Helg til toppmøte og middag I hjørnet av den tidligere presidenten i Florida.

Republikaneren skynder seg for retten for Trump – og å betale for bruken av eiendelene hans – viser seg å være svært lønnsom. I følge Til Washington Post, Deltakerne betalte mer enn $ 100.000 hver for å delta på festen på 400 personer som var planlagt til lørdag.

Trump har fortsatt en balanse på høyre side. Likevel fortsetter debatten om hans plass i et parti som førte ham til seier i et presidentvalg, men han tapte senere et nytt valg, mens han tapte huset og senatet etter fire år med kaos og to tiltaler.

Hans talsmann Jason Miller sa til Posten at han fortsatt var “det største navnet i politikken.”

En ledende presidenthistoriker sa en gang til Associated Press at Trump “var som Zeus கொண்டிருந்த skyter tweets som torden ovenfra,” og nå lager han bare “små lyder fra Mar-e-Lagos mus.”

Da republikanerne begynner å velge presidentkandidat fra 2024, får senatorer, guvernører og andre personligheter fremtredende. Tilgang til store givere.

En ikke navngitt deltaker i helgens arrangementer i Florida, beste donorrådgiver, Fortalte Politico Partiets fokus var å dempe Trumps innflytelse, for å vinne tilbake de forstedelige velgerne som forlot ham for Joe Biden.

“Det er tingen i hver donors sinn,” siterte personen som sa hvor mye kontroll Trump skulle ha.

Imidlertid fortsetter Trump å lede de republikanske velgerne.

Han er ivrig etter godkjenninger. Han var vert for de to i Florida fredag Godkjent Senator og tidligere presidentkandidat Marco Rubio trodde han sannsynligvis ville trekke en utfordring fra Trumps datter Ivanka.

Offentlige opptredener forventes også seriøst. Amy Kramer, den første, konservative kvinnegruppen i Amerika En annen Trump er vert for en begivenhet på eiendommen, Hans golfbane i Doral, Florida Fortalte innlegget: “Vi vil se ham. Hvis han kom hit og snakket med gruppen for helgen, ville det vært flott. Hvis han kom og spilte golf, ville det være flott om folk også ville se ham. ”

Likevel føler noen seere at Trump har gått ut av kontroll fordi han har mistet tilgangen til Twitter, hans mektigste kommunikasjonsplattform, for å provosere Capitol-angrepet.

Den republikanske rådgiveren Alex Connaught sa til Andhra at Trumps makt «avtok dag for dag». “Da du var president i USA, var det veldig enkelt å få deg involvert i hver nyhetssyklus. Men når du forlater stillingen, må det være veldig strategisk. ”

Connaught sa at Trump burde ha kunngjort en bok, satt seg for prime time-intervjuer eller holdt taler. I stedet har han begynt å publisere uttalelser som korte tweets, som sendes direkte til journalister. Trump har sagt at han bygger et eget nettsted for sosiale medier, men sa også at uttalelsene hans fungerer bedre enn online-rapporter.

I et snakk med Andhra Pradesh understreket Miller at Trump fremdeles er “den største nyhetsskaperen i amerikansk historie”: “Det har aldri vært en slik medieinteresse for presidentskapet etter Clinton, Bush eller Obama.”

Ari Fleischer, pressesekretær i Det hvite hus under George W. Bush, var uenig. Selv om Trump er “stor” i det republikanske partiet, “var han ulik noen tidligere president når det gjelder mengden oksygen han absorberte … han er nå lik mange tidligere presidenter i hvor mye eks-oksygen han får.”

Harold Holzer, direktør for Roosevelt House Public Policy Institute ved Hunter College, sa: «Jeg tror ikke mangelen på sikkerhet er unaturlig. Jeg tror på egoet hans, det er vanskelig, gitt … hvor mye blekk han lager, men det er ikke unaturlig at en tidligere president får mindre oppmerksomhet. ”

Presidenthistorikeren Douglas Brinkley er tøff.

“Jeg tror han mistet all fart da han ble trukket fra basene,” sa han. “Det handler om politisk momentum, han har ingenting nå. Der han skjøt tweets som Zeus, var de som torden fra et høyt sted. Nå er det litt utenfor Mar-e-Lagos mus.”

Et valgresultat denne uken viste Trumps innflytelse i store valgkamper: velgerne gjenvalgte en ordfører i den lille Illinois-byen Meteor, som kjørte en skrivekampanje etter at Trump benådet en spillesak.

Casey Urlacher, bror til den tidligere Chicago Pierce-stjernen Brian Urlacher, har erkjent seg ikke skyldig i føderale anklager for å ansette racere i bytte for å minimere tapet. Etter at presidenten benådet ham, droppet han Jesse Ray til 105 med 151 stemmer.

READ  Rochelle Hager dør: Dictok-stjerne dør ved 31

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *