Tysk som tror Maddy McCann kan få kreft | verden

I sin søken etter sannheten gjennomgikk Julia Faustina Wendell flere DNA-tester og slektsprøver forrige uke. En 21 år gammel tysker håper å kunne spore identiteten hennes og finne ut om hun er den fire år gamle briten Madeleine McCann, som forsvant i 2007 under en familieferie i Praia da Luz, Portugal.

Resultatene avventer, men den unge kvinnens tilstand gjør legene bekymret. Ifølge amerikanske medier og influencer Fia Johansson, som har representert henne siden starten av saken, har Julia astma og beinene plager henne. «Hun skal ha en CT-skanning og en MR for denne beinsmerten,» forklarte våre kolleger fra The American Sun. «Blodet hennes fungerer ikke normalt, så de amerikanske legene prøver å finne ut om det er leukemi. Vi venter på resultatene. Og hvis hun trenger behandling, vil vi sørge for at hun får det.

Julia og hennes talsmann har ikke mistet målet deres av syne, som er å bevise at tysk er Maddy McCann eller en annen savnet kvinne. «Vi venter fortsatt på resultatene fra DNA-testene, som vil avsløre Julias etniske opphav og det nøyaktige opprinnelseslandet til hennes virkelige familie. Denne typen tester er svært nøyaktige. Avhengig av resultatene vil vi fortsette etterforskningen vår for å finne ut om Julia kan være Madeleine eller om hun er en annen savnet person.

READ  'Sprekker blir verre for hver dag': I Irland kollapser tusenvis av hjem Utenriksnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *