Tyskland ødelegger epidemien ettersom handelsrasjen eskalerer

Likevel har økonomer presset sine spådommer om en tysk utvinning tilbake siden vaksinerullen startet. Bare fem vaksiner gis per 100 personer i Tyskland – 25 etter Storbritannia.

Den svake utrullingen betyr at «utvinning egentlig bare går mot slutten av andre kvartal,» sier Raghav: «Den store bekymringen er på sett og vis ikke gjenopprettingsveien, men hvor mange flere selskaper det er når utvinning begynner.» ”

Den tyske økonomien slapp unna den verste økonomiske nedgangen i 2020 fordi sakene var relativt små sammenlignet med de eksplosive nivåene i Storbritannia og eurosonen. BNP krympet med bare 5 prosent i fjor, og traff Storbritannia hvert år, men Tysklands utvinningsrisiko falt etter.

Enighet av økonomer er at det tyske BNP forventes å øke med 2,2 prosent igjen i andre kvartal, før det igjen øker til 2 prosent på tredjeplass, med mange prognosemakere som tror at våroppgangen er truet.

Eurosonen er nå i en dobbel resesjon, og nesten alle prognosemakere kommer seg veldig sakte i andre kvartal på grunn av vaksinen. [issues], ”Forklarer Klaus Wiesson, økonomi i eurosonen ved Pantheon Macro.

«I begynnelsen av dette året håpet alle at de utviklede økonomiene – USA, Storbritannia og Europa – ville åpne igjen en gang tidlig i andre kvartal,» sier han. «I utgangspunktet er det bare i USA og Storbritannia … enhver europeisk regjering vil snart snakke om en offentlig gjenåpning.»

Når Europas ytelse er oppe, kan det tyske utvinningen gli bakover når andre utvikler seg i løpet av å frigjøre vaksiner.

READ  Det skumleste øyeblikket er når en kazakisk mann tar en syv år gammel jente ut av bygningen sin og angriper henne

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *