Tyskland ødelegger epidemien ettersom handelsrasjen eskalerer

Likevel har økonomer presset sine spådommer om en tysk utvinning tilbake siden vaksinerullen startet. Bare fem vaksiner gis per 100 personer i Tyskland – 25 etter Storbritannia.

Den svake utrullingen betyr at “utvinning egentlig bare går mot slutten av andre kvartal,” sier Raghav: “Den store bekymringen er på sett og vis ikke gjenopprettingsveien, men hvor mange flere selskaper det er når utvinning begynner.” ”

Den tyske økonomien slapp unna den verste økonomiske nedgangen i 2020 fordi sakene var relativt små sammenlignet med de eksplosive nivåene i Storbritannia og eurosonen. BNP krympet med bare 5 prosent i fjor, og traff Storbritannia hvert år, men Tysklands utvinningsrisiko falt etter.

Enighet av økonomer er at det tyske BNP forventes å øke med 2,2 prosent igjen i andre kvartal, før det igjen øker til 2 prosent på tredjeplass, med mange prognosemakere som tror at våroppgangen er truet.

Eurosonen er nå i en dobbel resesjon, og nesten alle prognosemakere kommer seg veldig sakte i andre kvartal på grunn av vaksinen. [issues], ”Forklarer Klaus Wiesson, økonomi i eurosonen ved Pantheon Macro.

“I begynnelsen av dette året håpet alle at de utviklede økonomiene – USA, Storbritannia og Europa – ville åpne igjen en gang tidlig i andre kvartal,” sier han. “I utgangspunktet er det bare i USA og Storbritannia … enhver europeisk regjering vil snart snakke om en offentlig gjenåpning.”

Når Europas ytelse er oppe, kan det tyske utvinningen gli bakover når andre utvikler seg i løpet av å frigjøre vaksiner.

READ  Texas, Colorado og Florida er blant statene for å få husplasser etter folketellingen | Telling

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *