Ubisoft: Flere nye Assassin’s Creed i boksene!

Etter Roma, Egypt, Hellas og Skandinavia, selv om Mirage er i arbeid, ville ikke Ubisoft ha tatt oss med på en reise i sin fremtidige Assassin’s Creed. Litt som Marvel, som på hver Comic Con tilbyr oss sitt berømte kraftpunkt for kommende filmer, ser Ubisoft ut til å være en del av den samme dynamikken.

Siden den gang har to kommende Assassin’s Creed-titler blitt avslørt. Assassin’s Creed Red vil bli utviklet av Ubisoft Quebec og historien vil finne sted i Japan. Vi har ingen informasjon om når dette eventyret finner sted i skjærgården. Men uansett, godt gjort edderkoppnettDitt håp vil ikke ha vært forgjeves. For elskere av Det hellige romerske rike og datidens hekseprosesser, da vil Assassin’s Creed Neo (eller Hexe, tittelen er fortsatt usikker) være noe for deg. Den skal utvikles av Ubisoft Montreal.

Disse to titlene vil være en del av Assassin’s Creed Infinity, en slags «Metaverse», som samler flere opplevelser i én. For Red og Neo (eller Hexe), vær tålmodig fordi de ikke vil bli utgitt før 2024 (hvis vi er optimistiske).

Hvis disse titlene vekker nysgjerrigheten din, er det ingen måte denne lørdagens Ubisoft Forward-konferanse vil avsløre mer. Når det er sagt, ikke bli for begeistret, for traileren vil for det meste handle om Assassin’s Creed Mirage!

READ  Windows 11 Insider Preview Build 25182 utgitt for Dev Channel med nytt kamera, Microsoft Store-funksjoner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *