Ubisoft kunngjør The Crew Motorfest

Ubisoft kunngjør at franchisen The Crew vil gå inn i en ny æra i år, takket være sitt neste oppdrag: Crew Motorfest. Spillet vil være tilgjengelig i 2023 på PS5, PS4, Xbox Series X|S og Xbox One, og på PC via Ubisoft Store, Epic Games Store og Ubisoft+.

Velkommen til Motorfest! Denne unike festivalen viser frem det beste innen bilkultur og utfordrer bilentusiaster til å nå sine kjøremål gjennom skreddersydde racingserier, temaarrangementer og mange unike utfordringer. Uansett hvilke spillere som liker biler og kjører, vil det alltid være noe for dem å gjøre.

Crew Motorfest finner sted på et av de mest betagende og spennende stedene på planeten: øya O’ahu i den hawaiiske skjærgården. Denne øya er en perfekt lekeplass for spillere å ha det gøy mens de kjører. Sistnevnte kan rase gjennom gatene i Honolulu, løpe ned skråninger dekket av vulkansk aske, begi seg inn i øyas frodige tropiske skoger, navigere svingete fjellveier eller slappe av på en solrik strand. Alene eller i en gruppe kan spillere utforske hele øya bak rattet til hundrevis av legendariske kjøretøy.

READ  NASA mistet to orkan-se-satellitter under oppskytingen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *