Ubisoft og Riot Games slår seg sammen for å få slutt på mobbing på nettet

De definerer»Zero Harm in Comms» som et ambisiøst tverrfunksjonelt prosjekt som bør komme alle spillere til gode. I din pressemelding erklære:

«I hele spillindustrien jobber mange mennesker hardt for å gjøre spill mer positivt, mer inkluderende og til slutt morsommere for alle. Å gjøre slike betydelige endringer i denne komplekse utfordringen vil kreve samarbeid mellom alle bransjeaktører. […]

Med spill som blir mer populære rundt om i verden hvert år, vokser omfanget av denne utfordringen i samme takt. Det er derfor Riot investerer i AI-systemer for automatisk å oppdage skadelig atferd og fremme flere positive fellesskap i alle spillene våre. Du kan lese mer på Riots tilnærming til spillerdynamikk å oppdage i detalj utfordringene og de ulike strategiene som jobber for å løse problemet.

Å bygge mer inkluderende nettsamfunn er et langsiktig oppdrag som aldri vil bli fullført. Når det er sagt, ved å samarbeide kan vi gjøre reelle forbedringer. Vi er forpliktet til å dele erfaringene fra den første fasen av dette initiativet med bransjen som helhet neste år.»

READ  European Space Agency planlegger måne satellittnavigasjon og kommunikasjonssystem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *