Ubisoft ønsker å bruke blockchain i sine neste produksjoner

Etter Pay-To-Win-spill er det tid for Play-To-Earn-spill.

Siden innstrammingen av lovene rundt loot boxes, har Ubisoft lett etter nye måter å tjene penger på innholdet, og det ser ut til at selskapet allerede har funnet sin nye arbeidshest. Selskapet ønsker å utforske integreringen av blockchain-teknologi i sine fremtidige spill. Dette vil ta form av nye «spill for å vinne»-måter å spille på, som lar spillere tjene krypto eller NFT ved å spille Ubisoft-spill.

«Som du kan se, er denne industrien i stadig endring, med mange nye revolusjoner. Vi anser blockchain for å være en av disse revolusjonene. Det vil innebære flere spill å vinne, slik at spillere kan tjene innhold og ha eget innhold. Vi tror dette vil utvikle bransjen betydelig.Ubisoft-sjef Yves Guillemot sa på en telefonkonferanse om selskapets inntjening.

Ubisoft ønsker å være en av pionerene innen denne typen forbruk

Administrerende direktør la til at Ubisoft allerede er aktivt involvert i denne blokkjede-integrasjonsprosessen i sine produksjoner: “Så vi har jobbet med mange små bedrifter som bruker blokkjede, og vi begynner å få en god forståelse av hvordan vi kan påvirke bransjen. Vi ønsker å være en av hovedaktørene på dette området.»

Blockchain og NFT skaper mye debatt og kontrovers i spillverdenen akkurat nå. Mens Steam nylig offisielt forbød blockchain og NFT-baserte spill fra sin plattform, er Epic Games mer imøtekommende. Administrerende direktør Tim Sweeney er fortsatt skeptisk til relevansen: “Hele feltet er for øyeblikket viklet inn i en interaktiv blanding av svindel, interessante desentraliserte tekniske grunnprinsipper og svindel.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *