UEFA-koeffisient: Rekorden ble slått for Belgia etter en marerittkveld for Union, Anderlecht og Gent.

Dette er rekord. Ikke siden opprettelsen av UEFA-indeksen i 1979 har Belgia prestert så godt på den europeiske scenen. Med seirene og kvalifikasjonene til ytterligere to belgiske klubber torsdag kveld, steg Belgia til 5. plass med 13 400 poeng blant de beste på den europeiske scenen i år.

Jeg»Union, Gent Og Anderlecht Så de har gjort det mulig med flotte resultater Club Brugge I gruppespillet i Champions League brøt det den forrige rekorden fra 2016-2017 med 900 poeng.

Prikken over i-en: fra onsdag, og kvalifiseringen til Buffaloes, vet vi allerede at den belgiske mesteren fra 2024 vil ha sin direkte plass i neste utgave av Champions League.

Nå er det tid for trekningene for de 2 Brussel-klubbene og Kent.

I Europa League, med trekningen klokken 13.00, møter Union Saint-Guillois et europeisk topplag, på følgende liste: Manchester United, Leverkusen, Juventus, Roma, Feyenoord, Sevilla FC og Sporting Portugal.

I Conference League er Anderlecht og Gent fortsatt i kamp, ​​sammen med West Ham, Nice, Fiorentina, AZ Alkmaar, Lech Poznan og FC Basel. Trekning kl 14.00. På dette stadiet kan klubber fra samme land konkurrere mot hverandre. Så vi kan kvalifisere oss til 1/2-finale fra vårt land i kampen Belgia-Belgia. Med en nøkkel til ny rekord for den belgiske koeffisienten.

READ  Lewandowski i Parsa, det varmes opp: stangen forbereder seg på å ofre store ...

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *