UK News: Gareth Southgate vil ha et hardt ord med Southgate-stjernene etter Tyrone Mings-hendelsen Fotball | Sport

England-manager Gareth Southgate vil gjenopplese opprøret over feltdisiplin blant spillerne sine når de gjenforenes som et lag for første gang lørdag.

Etter onsdag kvelds kamp mot Østerrike kom det frem at Tyrone Mings ikke ble sendt i åpningsbørsen – eller i det minste innrømmet straff.

TV-repriser ser Aston Villa-forsvarer Sasa Kalajjik løpe mot det østerrikske målet på en måte som er kompromissløs gjennom albuen eller underarmen.

Heldigvis for den vennlige landskampen er det ingen VAR, men den slags hendelse i kamper betydde at man måtte spille i de fleste kamper med 10 mann, og den innflytelsesrike spilleren kunne bli utestengt i to kamper.

“Selvfølgelig må vi sørge for at vi til enhver tid har 11 menn på banen fordi den har falt tidligere,” sa Southgate.

“Så dette er noe vi alltid har diskutert, og det kommer ikke til å være annerledes de neste ukene.”

Faktisk var samtalen med mange av Englands rivaler mer effektiv med dødballer enn der han ble bøtelagt.

“Vi snakker mye om å unngå å gi frispark full stopp,” la Southgate til.

“Du vet, når du går til store turneringer, er lag veldig farlige fra set-play, du må konkurrere. Men vi må sørge for at vi unngår feil.”

Etter at Trent Alexander-Arnold ble sendt hjem med en revet hamstring, vil Southgate vente til han velger et medlem av sin endelige tropp etter søndagens kamp mot Romania.

En skanning på venstre lår fra Liverpool-forsvareren viste en “grad-til-fire-tåre” som ville holde ham ute i opptil seks uker.

Han har allerede returnert til Merseyside for rehabilitering, men siden dette er en ny skade, kan han nevne navnet på den endelige 26-mannstroppen etter fristen 26. juni, med manager Gareth Southgate som fikk lov til å trekke som erstatning.

READ  Pierre-Emerick Abamayang: Michael Arterta er ikke sikker på hvor lenge Arsenal-kaptein vil være ute på grunn av "personlig problemstilling" | Fotballnyheter

Imidlertid betyr egnetheten til Harry Maguire, Jordan Henderson og Calvin Phillips – alle i tvil – at erstatning med eksisterende skader ikke er mulig – Southgate vil la det være til siste øyeblikk å ta sitt valg.

Alle endringer må gjøres i begynnelsen av kampen, i praksis dvs. søndagens kamp blir den siste testen for å bli med på en heldig spillers fest.

Flere britiske nyheter …
Liverpool-stjerne Henderson har baktalt de ‘egoistiske’ Euro 2020-resultatene
Jack Graylish er opptatt av å følge David Beckham for England i Euro 2020
Eriksen ble overrasket over en løslatelse fra Southgates England-tropp

Jesse Lingard og James Ward-Press, som var interessante mot Østerrike, er i ledelsen foran.

Men med så mange livvakter som sliter med kondisjon, vil Ben White regnes med som et alternativ til en alternativ debut-komo.

Storbritannias tannløse scene, derimot, kan be Sør sør om å bevege seg mot å legge Olly Watkins til sin tilgjengelige ildkraft.

Uansett var det en trist slutt på tre måneder siden Alexander-Arnold trakk seg fra den internasjonale konferansen i mars.

Siden har det vært intense spekulasjoner i om 22-åringen kommer til å slutte troppen.

Imidlertid, etter godkjenning, i siste øyeblikk av den første oppvarmingskampen mot Østerrike onsdag kveld, måtte han gå opp trappen etter å ha gitt en klarering og hjelpe til med å komme seg rundt banen og ned tunnelen ved Riverside.

Harry Maguire er nå en del av England-systemet og vil fortsette å bli evaluert etter at Manchester United-spillerne endelig ble med etter å ha fått en pause etter Europa League-finalen.

I tillegg fortsetter Liverpool-kaptein Henderson å skape økende bekymring etter at han nektet å til og med spille som spiller mot Østerrike.

READ  Rio Ferdinand roser Gary Linker for at han tok seg tid til å være vertskap for PD Sports Champions League

Calvin Phillips er også en bekymring, ettersom noen dager i leiren vil være anspente da selv UEFA-tillatt spesialutvidet 26-mannstropp for å bekjempe stammene av to seriøse back-to-back sesonger England allerede har begynt å begrense til alternativer i sentrale områder de ni dagene med åpningskampen mot Kroatia på Wembley.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *