UK Sass Healthtech samler inn 4,5 millioner dollar for å revolusjonere hjemmetjenesten

Lily Det britiske Sass-selskapet bruker maskinlæring for å revolusjonere hjemmetjenesten. Selskapet mottok 4,5 millioner dollar i finansiering før serie A. 50% mer abonnementsrunde organisert av West Hill Capitol.

Målingen er rettet mot vedlikeholdsløsningen

Selskapet, som støtter uavhengig livsstil, vil bruke investeringen til å trekke ut maskinlæringsaktiverte vedlikeholdsløsninger. Åtte måneder etter Lillys administrerende direktør Gren Pauls ansettelsesperiode og ledende ansettelser, inkludert tidligere konsernsjef Kelly Hudson, CSO, og Nick Weston, administrerende direktør fra O2, har kommet for å finansiere fondet.

Lily-sjef Gren Paul sa: “Tidspunktet for denne nye forebyggende tilnærmingen er viktig for å opprettholde og integrere vår smarte teknologi for å møte eldre menneskers behov, som bare har blitt forbedret av Govt 19. Teknologiens rolle spiller en nøkkelrolle i den fremtidige suksessen til en britisk og global vedlikeholdsdistribusjon. «

Robert Forbes Kay, administrerende partner for West Hill Capital, la til: “West Hill er glad for å støtte Lily, og bringe sin banebrytende forebyggende teknologi til NHS og Department of Social Security. Lilys proprietære teknologi gir folk muligheten til å leve fritt i sine egne hjem i lange perioder, og krever konstant overvåking eller omsorg for en persons alder, evne eller tilstand. West Hill søker å identifisere selskaper med sterke IP-er som kan måles globalt, og vi føler at Lily absolutt viser disse kvalitetene. ”

Bruker maskinspråk!

Ledet av administrerende direktør Gren Paul, bruker Lily maskinlæring til å analysere flere datakilder, inkludert temperatur, strømforbruk og bevegelse. Denne teknologien gir sanntidsdata og innsikt for omsorgspersoner og illustrerer enhver grunn til bekymring. Omsorgspersoner vil få oppdateringer for hver person som blir overvåket via det britiske telefonnettverket eller WiFi. På denne måten kan helsepersonell gripe inn på forhånd og overvåke eksternt, og dermed redusere behovet for innleggelse og utgifter på sykehus.

READ  Doom Slayer kommer snart til Fortnite-butikken

Lily er satt til å kunne integreres med bærbare enheter som smartklokker fra ledende forbrukerteknologiske merker. Den oppfyller også standardene som kreves for dataoverføring med NHS pasientregistreringssystemer i Storbritannia.

Lillys teknologi blir testet med Brent Council og Lorries Independent Future Group med Dorset County Council er satt til å iverksette en etterforskning på 100 medlemmer. Gruppen er en koalisjon av fremtidsrettede lokale myndigheter og profesjonelle omsorgsforeninger som har som mål å utforske videre anvendelse av teknologi og imøtekomme stadig skiftende omsorgsbehov. Lilly er i diskusjoner med 17 lokale myndigheter og medisinske kommisjonskomiteer om ytterligere aktiviteter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *