Ukrainsk ambassadør i Tyskland snakker ut til Elon Musk etter latterlig tweet om Ukraina

Den ukrainske ambassadøren Andrij Melnyk ga et ganske enkelt svar til Elon Musk etter at milliardæren tilbød en fredsavtale til Ukraina og Russland for å avslutte den syv måneder lange krigen.

Elon Musk avfeide den russisk-organiserte folkeavstemningen om hvorvidt Ukrainas fire regioner skulle annekteres som rigget og rigget av Vesten, og antydet at den skulle gjentas under FNs tilsyn og at Russland forlater Ukraina. Hvis det er folkets vilje»

Under Elon Musks fredsavtale vil Krim, annektert av Russland i 2014, offisielt bli en del av Russland, Ukraina vil ikke lenger gjøre krav på territoriet, og Krims vannforsyning vil være «forsikret». Han foreslo også at Ukraina forblir nøytrale i verdensanliggender, igjen i samsvar med fredsavtalen.

Den ukrainske diplomaten Andrij Melnyk svarte på forslaget på Twitter. «F**k du er mitt diplomatiske svar til @elonmusk»Han twitret.

Deretter svarte han på en annen tweet fra Elon Musk: «Den eneste konklusjonen er at ingen ukrainer noen gang vil kjøpe den forbanna Teslaen din igjen. Så lykke til @elonmusk».

READ  Dusinvis drept i togulykke i Sør-Egypt, opplyser tjenestemenn Egypt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *