Ultimovacs for å analysere ASCO UV1 fase I-data om webcast og investormøter

Oslo, Norge – (FORRETNINGSLEDNING) – Ultimovacs ASA («Ultimovacs») (OSE ULTI), en klinisk iscenesatt leder innen immunstimulerende kreftvaksiner, kunngjorde i dag at ledergruppen vil diskutere abstrakte data fra en plakatpresentasjon på American Society of Clinical Oncology (ASCO) 2021 Årsmøte på en serie med investorarrangementer i mai, som begynner med en live bedriftens webcast torsdag 20. mai 2021.

Sammendraget har tittelen «A Phase I Clinical Trial Investigating Telomerase UV1 Vaccine in Combination with Pembrolizumab in Pasients with Advanced Melanoma.» Tilbyr en oversikt over den enkeltarmede, åpne studien som undersøker sikkerheten og toleransen ved å kombinere Ultimovacs universelle kreftvaksine UV1 med kontrollpunktinhibitoren pembrolizumab hos pasienter med metastatisk malignt melanom.

ASCO-sammendraget vil være tilgjengelig på selskapets nettside onsdag 19. mai kl. 23.00 CEST og vil bli presentert på ASCO 2021-årsmøte som vil bli holdt nærmest fra fredag ​​4. juni 2021 til tirsdag 8. juni 2021 Den fullstendige presentasjonen av ASCO Årsmøteplakaten vil være tilgjengelig på Ultimovacs nettsted 4. juni 2021.

Detaljer om investorhendelse:

Begivenhet: Live bedriftens webcast

Dato og tid: Torsdag 20. mai, 10:00 CEST

Presentatør: Carlos de Sousa, administrerende direktør. Webcasten vil være tilgjengelig på Selskapets hjemmeside, og det vil være mulig å legge ut spørsmål under presentasjonen via webcasten.

Webcast-lenke

Begivenhet: Radforsk Podcast RADIUM

Dato og tid: Torsdag 20. mai, 14:00 CEST

Presentatør: Carlos de Sousa, administrerende direktør; Jens Bjørheim, markedsdirektør. Podcasten vil være tilgjengelig på Selskapets hjemmeside.

Podcast-lenke

Begivenhet: Syvende årlige Immuno-Oncology Innovation Forum, SACHS Associates (18-20th Mai 2021)

Dato og tid: Torsdag 20. mai, 19:25 CEST

Presentatør: Carlos de Sousa, administrerende direktør

Møte lenke

Begivenhet: ABG Sundal Collier Life Science Summit 2021 (holdt virtuelt)

Dato og tid: Tirsdag 25. mai, 16:00 CEST

Presentatør: Carlos de Sousa, administrerende direktør

Begivenhet: Biostock Life Science Spring Summit (holdt nesten)

Dato og tid: 26. – 27. mai

Presentatør: Carlos de Sousa, administrerende direktør

Møte lenke

Om Ultimovacs

Ultimovacs søker å bli ledende i utviklingen av immunstimulerende vaksiner for å behandle et bredt spekter av kreftformer. Ultimovacs «fremste universelle kreftvaksine, UV1, utnytter den høye prevalensen av human telomerase (hTERT) for å være effektiv i de dynamiske stadiene av tumorvekst og dets mikromiljø. Ved å lede immunforsvaret til hTERT-antigener som er tilstede i mer enn 80% av alle kreftformer, driver UV1 CD4-hjelper-T-celler til svulsten med målet å aktivere en immunsystemkaskade for å øke antitumorresponsene. Ultimovacs strategi er å klinisk demonstrere effekten av UV1 på mange typer kreft og i kombinasjon med andre immunterapier. Selskapet vil utvide sin portefølje ved hjelp av sin nye TET-plattform, som er en innovativ vaksine teknologi som kan generere flere kandidat vaksiner designet for å oppnå økt T-celle respons på et bredt spekter av målantigener.

For mer informasjon, se www.ultimovacs.com.

READ  en stor lekkasje avslører design og datablad

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *