Ung rappers sang ber moren sin om å klemme dommeren «Got Talent»

En ung rapper ved navn Patrick J ர்க rgensen flyttet dommerne God Talent of Norway Med sin inderlige audition i 2015. Han fremførte en sang til hyllest til moren som døde av kreft.

Patricks opptreden var så emosjonell at det fikk en av dommerne til å gå på scenen og klemme ham, mens en annen fikk ham til å slå Golden Buzzer for ham. Sjekk ut hans forestilling i videoen nedenfor.

Patrick Jurkenson Auditions «Norway’s Got Talent»

«Sangen jeg synger for deg i dag handler om moren min,» sa den 23 år gamle dommeren før opptredenen. Han sa at han delte sangen «Million Questions» med sin mor fire dager før han døde.

Dean Singer gråter «Got Talent» dommer med sang til sin avdøde bror.

«Jeg trenger svaret hennes,» sa Patrick og ba moren spille det igjen. «Onkel, jeg vil aldri slutte å snakke med deg,» sier han i sangen. «Ikke slutt å snakke med meg igjen.»

Dommerne ble tydelig berørt av forestillingen da det var tårer i øynene til noen av dem. Etter opptredenen gikk dommer Mia Gundersson umiddelbart til Patrick og spurte: “Hva vet du? Du trenger en god varme. ”

Patrick tjener Golden Buzzer

Mens Mia og Patrick klemte, klatret meddommer Lynn Schaefer på pulten og angrep Golden Bus. Hun sammenlignet ham med Eminem og sa at han formidlet meldingen «fantastisk».

Se kanadiske sanger gir alltid sjokkerende stemmer på «Ireland’s Got Talent»

«Jeg kan høre alt du sier,» la Lynn til. «Du har talent. Du er dramatisk. Du er som en operasanger som viser følelsene dine. Du har din oppmerksomhet og ber om at vi følger deg på reisen din. Vi gjør. «

READ  Korn og Andesnes opptrer på Den Norske Opera neste uke

«Strømmen din er fantastisk,» sa dommer Suleiman Malik til Patrick. ”Publikum likte det veldig. Du fortjener den gyldne basaren. ”

Patrick gikk rett til semifinalen, der han fremførte en ny sang om moren sin. Han avsluttet løpet som andreplass. Han gikk på løslatelse Kalt albumet Livline I 2017. Du kan følge Patrick Instagram For oppdateringer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *