Unionssoldater hedret på Hotel Communal de Saint-Gills (bilder + videoer)

Charles Pique, ordfører og æresformann, husket: «Det var her de yngste grunnleggerne av klubben organiserte den første turneringen i historien til nr. 10 i 1897, Blaise van Meenen.»

«Siden den gang har fagforeningen som forsvarer kommunens farger (gul og blå) vært den belgiske mesteren elleve ganger, og vunnet rekord 60 påfølgende kamper (i 1913) uten tap i D1 mellom 1933 og 1935 (og 1914) og nådd semifinalene i Inter-Cities Fair Cup (I 1959), men den fortsatte å møte alvorlige økonomiske vanskeligheter, og frykten for dens overlevelse var hyppig, men hver gang ble forbundet reddet av folk som ikke ønsket å se det forsvinne. Jeg vil gjerne uttrykke min dypeste takknemlighet, «Union har gått inn i en ny æra …»

«Union Saint-Killois er stolt av den ekstraordinære sesongen for å returnere til D1 etter 48 år,» fortsatte den sosialistiske ordføreren.

«Spesielt siden det er en kollektiv suksess fremfor alt annet, med president Alex Museo, administrerende direktør Philip Bormans, trener Felice Massey, spillere (Damien Mark, Jonas Baker, Guillome Franாங்கois, Chief van der Hayden, Senne Lynen og Joachim Imbrechts) med redaktøren. , Og supportere, som spilte en stor rolle i denne store seieren,» konkluderte han.

Mariam El Hamidin, Echolo-ordfører i skogen der staten Joseph Marion er bosatt, er assosiert med seremonien.

Tony Bloom: «Jeg forstår etter å ha kommet tilbake mot å heie»

Tony Bloom, en nøkkelpartner i Union Saint-Gilloise, talte i Saint-Gilles rådhus mandag kveld. Den engelske spilleren takket ham, staben og spillerne for deres fantastiske sesong.

«Denne klubben slo meg før jeg kjøpte den,» innrømmet han. «Jeg var ute etter å eie en side som spilte på kontinentet, og jeg visste umiddelbart at jeg hadde funnet den. Målet var å endelig bringe Unionen tilbake til den øvre divisjonen, og han oppnådde som planlagt ….»

READ  "Vi ble bedt om 1000 euro"

«Jeg forstår også at denne sesongen 2021-2022 vil bli en stor suksess i midten av oktober,» fortsatte Tony Bloom. «Denne dagen ledet mitt Brighton & How Albion-lag, som jeg er eier og styreleder av, Norwich City (0-0), rødt lys og brennende, laget nedover tabellen til 0 ved pause på Doten Park 2, men til slutt 4-2.Takk til Gaur Midoma, hattrick-vinneren som lot meg vinne, og spesielt lykkes.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *