Uro på C-Nytt: Pascal Pratt snakker om at Karim Benzema får folk til å snakke

«Kaotiske scener, uten tittel korrupsjon»Slik beskrev pressen systemet i State de France under finalen mellom Liverpool og Real Madrid.

Mange supportere som hadde billetter kunne ikke gå inn på stadion. Noen personer, uten billetter, gjemte seg uten å bli tatt av politiet. Ifølge Pascal Praud en forvirring som kommer fra tilstedeværelsen av et individ … Karim Benzema.

Ifølge redaktøren Godhetens tid, Real Madrid-stjernespissen var kilden til eksplosjonene. «Ingen i mengden sa: «Vær forsiktig, Karim Benzema er på banen», det er problemet, ingen tenker på det. Det er veldig enkelt. For hvis det ikke var for Kareem Benzema, disse barna, ville de ikke vært her.».

Noen er uenige i Pascal Pratts uttalelse, mens andre bekrefter vertens uttalelse: «Du har rett»Vi spør.

Ord utenfor kontekst

Da programlederen så ropet som oppsto fra ordene hans, ønsket programlederen å slippe hele replikken og korrigere tankegangen hans. Han skjeller ut «Skadelige ånder» Som ville skade ham med en montasje. «Jeg tror ikke Karim Benzema var ansvarlig for overløpet av staten Frankrike, i motsetning til troen på at onde ånder er påvirket av fragmentert TV-redigering.» Han rettferdiggjorde seg på Twitter.

READ  U23 i den nasjonale serien: vi er ikke der (ennå)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *