US Open – Root: »Holland? «Norges største stjerne»

Skrevet av Faraj Penlahousin, Media365, lørdag 10. september 2022 kl. 16:32.

I forkant av Grand Slam-finalen i US Open, returnerte Kasper Rudd til sin spesielle stjernestatus i Norge. Imidlertid i skyggen av en viss Erling Holland.

Casper Rudd skal spille på US Open fra søndag til mandag kveld i sin andre Grand Slam-finale etter å ha tapt mot Rafael Nadal på Roland-Garros. Med verdens nummer én-krone garantert til vinneren av oppgjøret mellom ham og spanjolen, vil nordmannen ikke bare ha sjansen til å løfte karrierens første store trofé, han vil kunne slå to fluer i en smekk. Til tross for sin glitrende form og økende popularitet, blir han fortsatt overskygget av superstjernen Erling Holland i hjemlandet.

«Det har vært en utrolig sesong så langt, og vi håper alle han fortsetter å score mål. Det er flott å se ham score mål etter mål,» sa Kasper Rudd til journalister i forkant av sin siste kamp før han påkalte den ikoniske statusen Manchester City-fotballspilleren representerer. «Han er nå den største stjernen i Norge og vil fortsette å være det i årene som kommer.«Han elsket og beundret sin landsmann. Det er vanskelig å konkurrere med planetstjernen på rundballen.

«Sett norsk tennis på kartet»

Nedrykket til bakgrunnen på den nasjonale scenen, vet tennisspilleren at han ikke er noen match. Så selvfølgelig i mindre grad er han klar over at han representerer en nasjonal identitet gjennom sine forestillinger. «Uansett hvor jeg går representerer jeg Norge (…) Det norske flagget er alltid bak eller foran navnet mitt. Så jeg vil representere Norge på en god måte og sette norsk tennis litt mer på kartet enn tidligere år. Jeg håper jeg kan representere Norge og det norske folk godt når jeg reiser og spiller.» Et flott utstillingsvindu.

READ  4 måter kaffe som du virkelig vil nyte!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *